Ideer til maleri striber i en Baby værelse

October 14

Ideer til maleri striber i en Baby værelse

Udsmykning med striber kan tilføje dristighed og orden til ethvert rum. Du kan tilføje striber i forskellige måder at opnå specialiseret resultater. Baby værelser typisk ændre efter et par år, så gå videre og være fed og sjov med dit tema! Striber kan tilføje popper farve og visuel interesse i et barns værelse.

Lodrette striber

Lodrette striber tendens til at gøre kort værelser Se højere, så bruge denne teknik i rum med lavt til loftet. Du kan tilføje striber til bare en væg at trække øjet og undgå at skabe en svimlende optisk effekt. Brug tynde lodrette striber med stærkt kontrasterende farver på mindre vægge, og en mere subtil farvepalet med brede striber på store rum. Lodrette striber ser godt ud på bagvæggen i et skab.

Vandrette striber

Horisontale striber har virkning overfor til at af lodrette striber--de har tendens til at gøre en højloftede rum ser hyggeligere, eller længere i bredden. Varierende bredde af striberne er nemt at gøre med vandrette striber. Du kan også bruge to eller tre farver i en farvepalet til at opnå en interessant effekt. For eksempel, brug to forskellige grønne og blå, og mix og match stribe bredder med disse farver.

Utraditionel striber

Baby værelser kan være et godt sted at gå en lidt vild med din udsmykning. Lyse farver og forskellige figurer er sjove og muntre, og vil gå godt sammen med grundlæggende møbler og en masse legetøj. Du kan male virkelig flerfarvede striber til en sjov regnbue effekt, selv hvis du vælger at gøre dette på en væg, kan du holde sig til dæmpede nuancer. Du kan også vælge at male zig-zag striber, diagonaler eller brudte linjer til at holde en ordentlig følelse samtidig tilføjer spænding. Begrænse ukonventionelle striber til en væg, til brug som et fokuspunkt. Derefter kan du fortsætte udsmykning med mere konventionelle striber, eller blandes i blomstermønstre og faste stoffer i møbler polstring for overordnede balance.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com