Ideer til maleri træ møbler

August 23

Ideer til maleri træ møbler

Træ møbler kan blive omdannet med en bred vifte af maling teknikker. Fra at tilføje dekorative mønstre til metallisk maling, kan en gammel stykke af møbler optræde helt nye. Maling kan tilføjes ved hjælp af en pensel, rullede eller sprøjtet. Elementer såsom florals og andre dekorative motiver tilføje personlighed og entydighed til hvert stykke. Her er fem ideer til maleri træmøbler.

Sørgeligt teknik

Maling kan tilføjes i flere lag til at give et distressed look. Tilføje en base coat maling. Når tør, skal du tilføje en anden frakke af maling i en kontrasterende farve. Brug sandpapir eller en stål pad, let skrabe og sand det første lag maling ud på kanten af møbler. Grundfarven er afsløret. En frakke af klare polyurethan er valgfri, men vil tilføje ekstra beskyttelse.

Dekorative blomstermønstre

Dekorative blomstermønstre kan tilføjes ved hjælp af en bred vifte af paint-værktøjer. Stencils, frimærker og Frihånd børste arbejde skal du tilføje en brugerdefineret føler til møbler. Møblerne skal have en eksisterende grundmaling. Maling kan generelt tilføjes direkte over toppen af dette. Et klart frakke af polyurethan vil besegle den dekorativt mønster på plads.

Sprutte maling

Sprutte maling tilføjer teksturer og en gammel ser til træ møbler. En base coat maling anvendes først. Når tør, påføres en sprutte medium. Når overfladen er tacky, anvendes den anden frakke af maling bruger ruller, børster eller svampe. Sprutte effekten begynder straks på det sidste lag maling. Når overfladen har knitrede og er tør, tilføje almindeligt døgn, en klar polyurethan top coat for ekstra beskyttelse.

Flertonet effekt

Skuffer, underskabe og andre elementer af møbler kan males forskellige farver. En række forskellige mønstre og designs kan tilføjes ved hjælp af stencils og frimærker. Knopper og hardware kan også være malet for at matche.

Metalliske effekter

Metallak kan føjes til et moderne look. De malede møbler vil have en reflekterende glitrende overflade når afsluttet. Afhængigt af metallak købt sheen niveau kan være satin eller blank. Metallak kan sprøjtes på eller rulles. Det anbefales at anvende en mørk base coat sort eller brun før den metallak. Flere frakker af maling er påkrævet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com