Ideer til maleri trapper eller trin

June 11

Ideer til maleri trapper eller trin

Non-tæppebelagte trapper skal hyppige maling job at holde dem ser pæn, ren og frisk. Brug din fantasi til at indarbejde en kunstnerisk design i trappen, der tilføjer visuelle interesse og farve. Vælg farver til slidbaner (den vandrette del du træder på) og risers (den lodrette del af en trappe), blend med temaet for det omkringliggende område og supplere det.

Maling og bejdse

Giv din trætrapper en visuelt tiltalende kontrast ved farvning slidbaner og maleri tabicas. Pletten slidbaner i en skygge identisk med træ for et rustikt præg. Selvom hvid maling er almindeligt anvendt på grund af dens evne til at blande med området, vælge enhver farve, der passer med eller fremhæver tema værelse eller tapet. Tillade hver jakke af pletten og maling tørre grundigt før du tilføjer en anden.

Dekorative frimærker

Giv dine trapper et dekorativt indslag ved stempling designs i centrum, på toppen eller på forsiden. Kommercielt tilgængelige gummistempler kommer i mange forskellige former og størrelser, giver mulighed for boligejere til at vælge dem, der blander sig med indretningen af området. Eksempler på almindelige stempel design omfatter blomster, blade, muslingeskaller, regnbuer, skyer, striber og dyr paw prints. Afhængigt af den valgte stempel, bruge design isoleret på hvert trin eller i en kontinuerlig som en ivy vinstokke klatring op ad trappen.

Anvende maling i den ønskede farve på gummistempel med en pensel, og røre op fejl med et fugtigt håndklæde straks.

Stencil motiver

Amatør kunstnere bruge en stencil til komplekse design, at fagfolk gøre frihånd. Findes i håndværk, dette uundværlige værktøj er tilgængelig i en bred vifte af former og designs. Stencil omridset af vanskelige designs såsom et skakternet eller en efterfølgende vinstok fyldt med smukke blomster på trappe slidbaner eller risers og fyld med farver efter eget valg. Afhængig af personlig smag, skal du bruge samme design på hver trappe eller trin eller alternative designs. For farverige designs er det bedst at male hver anden eller tredje trappe for at forhindre giver trappen et overbelastet look.

Kontrasterende farver

Kontrast farver for slidbaner og stødtrin at klæde op ad trappen i dit hus. Denne idé til maleri trapper gør slidbaner og risers mere udtalt og tilføjer farve til stedet. Kontroller, at de valgte farver blandes med det omkringliggende område.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com