Ideer til malet Tin væg stjerner

August 15

Ideer til malet Tin væg stjerner

Malet tin stjerner eller "laden stjerner" er nemme at finde i landet butikker, håndværk levere butikker og online butikker. De er attraktive accent stykker til køkkener og udendørs områder og se fantastisk i sommerhus indretning. Men de er også alsidig nok til at være re-forestillet som oprindelige gaver og kunsthåndværk. Det tager ikke år af praksis eller en kostbar investering til at give en ny personlighed til et gammelt tin stjerne.

Stjerne Flag

Brug en stor malet tin stjerne for en patriotisk væg eller veranda hængende. Hvis stjernen kommer malede enhver nuance af rød, kan du springe maleri at farve, så vælg en rød en til at spare tid. Male venstre midtpunkt og fortsætte med at dække de tilstødende halvdelen af den øverste punkt i blå hobby maling. Hvis din stjerne ikke er allerede rød, male resten af stjerne, herunder de resterende halvdelen af den øverste punkt, med røde hobby maling. Ved hjælp af en rusten rød eller en gammel stald rød vil give stjernen folkekunst Se. Bruge en stencil til at spore små stjerner på blå maling og male dem hvide. Eller lim glitrende sølv stjerne-formet klistermærker til den blå maling. For at beskytte finish, spray rydde mat lak let over stjernen når det er tørt.

One-of-a-Kind feriekort

Bruge en flad malet tin stjerne for et feriekort, som kan fungere som et ornament eller væg dekoration. Male en hilsen på forsiden af stjerne i en kontrasterende farve af hobby maling. Hvis du ikke er sikker på din frihåndstekst, bruge en stencil til at spore bogstaverne med en skarp blyant og derefter male stenciled meddelelsen. Tilmeld "kort" i paint under meddelelsen og male datoen på bagsiden. Hvis stjernen har intet hul i toppen til et ornament bøjle eller en satinbånd, punch en gennem star's top-tip med et søm og hammer. Eller vedhæfte en bøjle eller bånd til krog på bagsiden af stjernen. Vedhæfte stjernen til en gave som en gavekort eller sende den som en hilsen card i en foto mailer til at beskytte mod skader. (Vil kræve ekstra Porto.)

Malet-Tin-stjernede ramme

Laver en charmerende væg arrangement for en børnehave eller Opret gaver til skat ved at lime en lille billedramme, med en favorit Fotografi inde, til en malet tin stjerne. Dette er en stor gave til bedstemor, bedste ven eller ny forælder. En måde at behandle en væg er at fotografere en ung atlet, danser eller drilagtig baby i handling og gøre en række af de stjerne rammer til at hænge ved siden af hinanden og vise fotografier i rækkefølge.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com