Ideer til maling i et soveværelse med hvide møbler

November 13

Ideer til maling i et soveværelse med hvide møbler

Hvide møbler har et klassisk og elegant look. Når du vælger de rigtige maling farver for Soveværelsesmøbler af denne art, farven supplerer møblet og gør det centrum for opmærksomhed. Den forkerte farve kan vaske ud i rummet. For eksempel, gør hvid maling med hvide møbler rummet føles som et kloster. Ideer til maling i et soveværelse med hvide møbler omfatter nuancer, der gør en dramatisk indtryk eller åbne op i rummet.

Sort og hvid

Sort og hvid er en klassisk farvekombination, der fungerer godt i et soveværelse. Tricket er at bruge farven hvid til at ramme sort. En blank sort maling på væggene holder sort fra leder for maskulin og forhindrer farven, der dominerer rummet. Hvid kroneformen eller en hvid kant rundt i soveværelset også holder sort fra at blive den dominerende farve. Du kan endda skifte mellem farver ved at male to vægge i rummet sort og to vægge hvide eller med sorte vægge med en hvid stol jernbane. Et lignende udseende indebærer anvendelse af grå vægge. Grå med hvide møbler giver en lignende føler som sort og hvid, men er ikke så tungt. Grå er også nemmere at male over, hvis du ændrer dit sind eller farve ordningen i fremtiden.

Lys nuancer

Mindre værelser har en tendens til at føle sig stramt, og den forkerte farve kan kun forværre problemet. Når du vælger en mørk farve som sort eller brun, gør det rummet føler endnu mindre. En lysere farve hjælper åbne op i rummet. Lys maling nuancer fange lys og reflekterer det rundt i lokalet, hvilket gør det føles større. Når du bruger hvide møbler på værelset, skal du vælge en maling farve, der arbejder med hvide. En pastel gul eller grøn er et godt valg. Nuancer af hvid eller creme giver rummet en monokromatisk look, der kan gøre rummet ser mindre.

Lyse nuancer

Lysere nuancer ikke kun arbejde med de hvide møbler i dit soveværelse, men også skabe et mere dristigt og dramatisk look i rummet. En mørk skov grøn eller lyse stald rød er et par valg. Farverne fremhæve starkness af den hvide møbler, hvilket gør det ser rene og lyse. Hvis du er bekymret over den maling farve overvældende rummet, tilføje crown molding langs toppen af væggene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com