Ideer til Mantel hylder

March 28

Ideer til Mantel hylder

En karakteristisk mantel kan være omdrejningspunktet for et værelse, eller det kan blot blande sig med resten af indretningen. Du kan udnytte de forskellige typer af mantels tilgængelige og vælge fra en bred vifte af materialer til at skabe en mantel, der passer dit værelse perfekt.

Flydende Mantels

En flydende mantel er installeret mod muren, med ingen synlige bæremidler. Kaminen hovedsageligt ser ud til det er flydende over ildstedet og kan være en elegant omdrejningspunkt for rummet. Simpel flydende mantels supplere en moderne eller minimalistisk værelse motiv. Selv om flydende mantels kan synes at være mindre stabil end understøttede mantels, de skjule store støtte bjælker eller søjler og kan holde en god del af vægten.

Understøttede Mantels

En understøttet mantel ser ligesom en flydende mantel, bortset fra det har understøtter nedenunder til at holde det op. Understøtter bør gøres fra samme materiale som hylden til at skabe et sammenhængende udseende. Understøttede mantels er nemmere at installere og fås i en række forskellige materialer, så du bør har ingen problemer med at finde en kappe, der passer til dit værelse design.

Komplet Mantels

Selv om de er den dyreste løsning, kan komplet mantels tilføje en elegant touch til et værelse. Komplet mantels omfatter mantel hylde og de kolonner, der går ned sider af pejsen. Mange producenter bruger statuer i stedet for kolonner og medtage relieffer på tværs af mantel, selvom komplet mantels fås også med meget lidt design. Komplet mantels er tilgængelige i træ, granit, gips, beton og endda marmor.

Naturlige Mantels

Ildsteder, der stikker ud fra væggen ofte har en naturlig hylde over dem, der danner kaminen. Du kan blot bruge denne naturlige hylde, eller du kan tilføje en specialbygget afsnit oven på den. Disse typer af mantels er de nemmeste at installere, da de har brug for meget lidt, hvis nogen, støtte og hylderne kan gøres fra ethvert materiale, så det passer til udseendet af rummet.

Træ og imiteret træ

Reelle træ og imiteret træ mantels give en varm look til et værelse. Enhver type af kappen kan være fremstillet af træ, selvom mest træ mantels er simpelthen træbjælker sat over kaminen. Der findes mange forskellige typer af træ til mantels, med klassisk valg som mahogni eller eg er den mest almindelige.

Sten Mantels

Sten mantels er den mest alsidige, da der er utallige typer og farver af sten til at tilpasse udseendet af kaminen. Kalksten mantels kan passe ind i mange stilarter af indretning, og granit kan gøre den kappe, skiller sig ud. Der er endda mantels fremstillet af floden sten og mørtel, for folk, der ønsker en virkelig rustikt look.

Marmor Mantels

Marmor mantels er den mest regal, og har tendens til at fungere bedst, når mantel og kolonner er konstrueret fra en enkelt blok af marmor. En marmor mantel er normalt brændpunkt i rummet og bør trække øjet af enhver, der ture ind i stuen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com