Ideer til mexicanske dekoration

June 18

Måske du vacationed i Mexico og faldt i kærlighed med levende farver og lige så levende livsstil. Måske brug for du bare nogle farve i dit liv eller føler behov for at gøre en fed redegørelse. Mexicansk indretning opfylder alle disse krav. Der er ingen subtile bevægelser i mexicanske udsmykning. Disse tips vil hjælpe dig med at få dit hjem til et liv i en eksplosion af farverige tekstiler, maling og større-end-livet møbler stykker som kræver at blive bemærket.

Levende farver

Mexicanske udsmykning kræver, absolut kræver, levende farver. Brændt appelsiner og dybe gule er en fast bestanddel af mexicanske farve. Forskellige nuancer af grøn fungerer godt i pulver værelser og soveværelser. Centrale her er levende. Farverne er en hyldest til livet - en livlig liv.

Farver skal ikke findes kun i malingen. Farve kan tilføjes med tørrede blomster og grøntsager. Tørret peber og urter er en fantastisk tilføjelse til køkkenet og spise områder. Tørrede blomster er stor stue, soveværelse og badeværelse.

Terra Cotta er et Must

Par ting bringe følelsen af mexicansk indretning som terra cotta. Terra-cotta fliser i køkken, foyer og badeværelser give en jordnær, mexicansk smag til ethvert hjem. Afhængigt af den arkitektoniske stil i dit hjem kan du flise hele huset i terra cotta. Det er holdbart og farverige.

Brug terracotta tilbage stænk i køkkenet. Denne nemme at rengøre materiale er så funktionel som det er smukt. Det tilføjer kontrast til de fleste counter tops og supplerer fed maling farver.

Gøre brug af forskellige materialer

En mexicansk serape eller saltillo tæppe kan sætte fut i en lædersofa eller rocker. Men du behøver ikke stoppe der. Bruge en serape i stedet for et tæppe i køkkenet eller stuen. Farver, fringe, fornemmelsen af det under fødderne er alle måder at tilføje en følelse af ægte mexicansk energi til et værelse med denne favorit tekstil.

Smedejern bruges ofte i mexicanske hjem. Den tunge jern tilføjer dybde til ethvert rum. Smedejern væg sconces med jorden-tonet stearinlys er et forslag. For en dristigere erklæring, overveje en smedejern-lysekrone. Hvis du har en trappe med træ spindler, kan du erstatte dem med smedejern at tilføje kontrast og intensitet.

Møbler valg

Når udsmykning i mexicansk stil Husk at mexicanske møbler som regel tunge og store. Ikke fejl, for traditionelle overstuffed møbler. Store lædersofaer, smedejern og glas sofaborde og store eg klædeskabe bruges også i denne stil i indretning.

Det er vigtigt at huske på at når du tilføjer en mexicansk stemning til et rum at ingen af møblerne skal matche. Gå ind i enhver mexicanske hjem eller restaurant, og du vil finde at ende tabeller ikke stemmer overens, lamper ikke passer. Det er en del af den gamle verden charme forbundet med mexicansk indretning. Det er minder om nedarvede skatte fra længe siden blandet med nyere, moderne stykker. Det skaber en komfortabel, nostalgisk følelse, der har tendens til at sætte folk på lethed straks.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com