Ideer til Middelhavs-hus design

June 4

Ideer til Middelhavs-hus design

Ser på billeder af det solrige Middelhavet landskab med rustikke boliger i lys, kan luftig farver inspirere dig til at designe dit eget Middelhavs-stil hjem. Denne stil af hjem har ofte en indbydende, men eksotiske føler med en høj grad af bremse appel. Hvis du udformer en ny hjem fra top til bund, sigte mod en total Middelhavs erfaring fra indre til landskabet.

Udvendig

Udendørsbrug af mange Middelhavet hjem er præget af arkitektoniske former såsom buer, kolonner og lavvandede, skrånende tagene. Når alle disse er tilføjet i en form til dit hjem design, vil det begynde at tage på en autentisk fornemmelse. Finish på ydersiden med stuk og maling i en jord tone som beige, æggeskal eller tan. For en federe look, gå til en lys orange eller rød. Sørg for at medtage terra cotta tagsten. Tilføje en mursten vej fører op til den dør, der matcher tagsten. Boliger i denne stil kan omfatte indviklede flise arbejde design over hoveddøren. Overveje at tilpasse flise design ved at inkludere din familie våbenskjold i midten. Accent jeres Vinduer med sort smedejern blomstrer.

Interiør

Interiors af Middelhavet boliger har tendens til at være åbne og luftige. Design dit hus med højt til loftet og store vinduer for optimalt lysindfald. Indarbejde hvælvede døråbninger og hall poster hele interiøret. Bruge mørk træ døre for en naturlig følelse. Male væggene lyse farver som hvid, gul eller bleg blå. Hvis du ikke er bange for at bruge lyse farver, male et værelse azure blå repræsenterer den farverige Middelhav og ét rum grøn til at repræsentere landskabet. Opt for rigt farvede keramiske fliser til at dække gulvene.

Udendørs plads

Design af din udendørs plads kan gøre en stor forskel i at skabe en autentisk Mediterranean føler i dit nye hjem. Middelhavet klimaer er generelt milde, og boliger lægge ofte en vægt på indendørs og udendørs levende. Tilføj en sten terrasse med fire græske søjler, en for hvert hjørne i en ryg eller side værftet. Bruge kolonner til at støtte en træ pergola. Dekorere gårdhave med møbler i smedejern. Surround dit hus med en lav stuk væg toppet med terra cotta fliser, efterligne design af dit hus. Terrassehaver findes ofte i huse i denne stil. Hvis din værftet plads tillader det, skal du tilføje en køkkenhave på ét niveau og en blomsterhave på den anden. Plante autentiske Middelhavet urter og grøntsager såsom artiskokker og basilikum.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com