Ideer til moderne soveværelser

April 22

Ideer til moderne soveværelser

"Form følger funktion" er et centralt begreb, der bruges af indretningsarkitekter ved at skabe moderne soveværelser A moderne soveværelse er typisk en rod-frit miljø med en strømlinet, rene look. Mange soveværelser af denne stil udvide den minimalistisk tema at farvepalet; andre kan indarbejde stærke, levende farver og abstrakte mønstre. Dette er en interiør designstil hvor din personlige smag spiller en stor rolle.

Brug af farve

Der findes ingen strenge regler, når det kommer til farveskemaer til moderne soveværelse design. For en virkelig futuristisk look, holde sig til hvid for væggene, gulv (om træ eller tæppe) og sengetøj (tænk sprøde hvide plader og firkantede puder). God komplementære farver for en hvid base er chokolade brun, navy og selvfølgelig sort for en monokrom look. Bare en iøjnefaldende stykke af farve i hvide rum, såsom en turkis silke kast eller en multi-farvede abstrakt maleri, tilføjer et brændpunkt. En kølig, frisk farveskema er almindelige i moderne soveværelser--Tænk mint grøn, taupe og due grå. Fortvivl ikke, hvis du foretrækker rigere, earthier farver selv; mørk lilla, rød og grøn er mere ofte forbundet med traditionelle interiør design, men hvis de bruges rigtigt, kan de føje til den samlede virkning af den moderne værelse. Gå til bare et stænk af disse farver ved hjælp af puder, glas vaser eller toiletbord tilbehør mod en mere neutral baggrundsfarven af elfenben eller grå.

Soveværelsesmøbler

Din Soveværelsesmøbler skal gøre en stærk erklæring for at forbedre dit moderne look. Udskåret træ med en let finish er en foretrukne valg. For en virkelig futuristisk look, gå til krom møbler med glas detaljer, såsom chrome sengelamper frysere med glasdøre og chrome sengerammer med glaspaneler i hovedgærde. En eklektisk Se er en mulighed for moderne design, såsom Plexiglas, acryl eller træ finer lejlighedsvis tabeller i forskellige farver spredt rundt i lokalet. Du måske ønsker at investere i et møbel fra en moderne designer, såsom en stol eller kabinet.

Soveværelse tilbehør

Belysning er en vigtig del af dit moderne soveværelse design. Gå til moderne lysekroner lavet af krom og glas eller vedhæng nuancer i kantede figurer. En høj gulvlampe med en krom eller glat sort base med en stor pære-formede glasskærm er et samtaleemne i et soveværelse med minimal tilbehør. Glas er altid forbundet med moderne Boligindretning. Glas hylder holde et sortiment af glas skåle og vaser i moderne former skaber et interessant væg tilbehør. Gå til spejle i moderne stilarter, som en samling af små spejlede firkanter, som du kan stykke sammen, præcis som du ønsker. En hel væg spejlet på denne måde ser moderne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com