Ideer til opdatering af et køkken

December 22

Ideer til opdatering af et køkken

Opdaterer dit køkken er nummer 4 på top 10 listen over forbedringer, bringer den største payback til dit hjem, ifølge "Remodeling Magazine's" vs. kostværdien rapport for 2010-11. Du behøver ikke at helt remodel for at bringe dit køkken i det 21. Du foretager enkle tilføjelser kan tilføje friskhed og funktion til denne mest anvendte rum i dit hjem. Træffe afgørelse om prioriteringer og indstille dit budget, så brainstorme om alle de måder, du kan opdatere din køkken.

Kabinetter

Opdatere kabinetter gør en stor indvirkning, fordi de er et af de mest synlige elementer i dit køkken. Ændre eller fjerne kabinet, og skuffe drejeknapper. Eller rense og male overfladen af din frysere. Prøv en blød blå, grøn eller hvid for et landkøkken, eller en hvid eller sort lak for et moderne look. Hvis du er kunstnerisk eller kender nogen, der er, skal du tilføje et vægmaleri til din frysere. Du kan også tilføje dekorative støbning til fronterne af kabinetter eller fjerne nogle døre helt for åbne hylder. For lidt flere penge kan du erstatte eller dukke op igen skabslåger.

Bordplader

Erstatte bordplader vil give dit køkken et helt nyt look. Hvis du ikke har råd til pebret granit eller marmor, overveje en laminat bordplade, der efterligner udseendet af sten. Du kan vælge mellem snesevis af mønstre. Hvis du ikke har en masse counter plads, kan du dække bordplade med keramiske fliser. Du kan tage en gratis klasse på en lokal flise butik eller hjem forbedring center og gøre arbejdet selv. Hvis du har brug for flere workspace, installere en vogn eller skab på hjul til at tjene som en transportabel ø.

Gulve

Erstatte flisegulve med skræl og stick vinyl eller sheet vinyl. Alternativt, satte en flydende træ eller laminat gulv. Du kan gøre arbejdet selv i en weekend. Hvis gulvet er på en betonplade, rip og plette den konkrete nedenunder med en konkret pletten. Du bliver nødt til at behandle gulvet først for at acceptere pletten, men resultatet er en let vedligeholdelse sal, der bliver køligt i varmen sommer. For en hurtig løsning på et budget, dække gulvet med en stor sisal tæppe.

Belysning

Skifte ud gamle fluorescerende lys moderne pendel belysning. Du kan købe inventar, der passer over de gamle lygter. Tilføj under-kabinet lys til at belyse dit arbejdsområde og skabe en blød glød hele køkkenet. Udskifte gamle hængende armaturet over morgenmad krog med en ny lysekrone eller vedhæng.

Apparater

Udskifte apparater kan være en af de dyrere køkken opdateringer, men du kan kvalificere dig til rabatter, hvis du erstatter et ældre køleskab med en mere effektiv model, eller opdatere din opvaskemaskine til en vand-saving model. Hvis du ikke har råd til at erstatte apparater, checke ind dækker den gamle overflade med nye dekorative panel.

Vægge

Male væggene er en af de hurtigste, billigste måder at opdatere et rum. Vælge en varm, munter farve til dit køkken. Eksperimentere med forskellige teknikker såsom sponging for at tilføje tekstur til væggene. Installere en backsplash eller beadboard, fliser eller presset metal under din frysere. For en billig quick fix, tilføje en tapet kant.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com