Ideer til opdatering et badeværelse på et Budget

January 26

Ideer til opdatering et badeværelse på et Budget

Badeværelserne er ofte det sidste rum i huset for at få opmærksomhed, når det kommer til hjem decor. De fleste boligejere foretrækker at allokere hjem forbedring midler til større lokaler, som køkken og alrum. Heldigvis, ideer til opdatering et badeværelse på et budget er ikke kun billige, de er mindre gør det selv-udsmykning projekter, som du kan tage fat uden hjælp fra en entreprenør.

Male væggene

Paint er et indlysende forslag til opdatering et badeværelse på et budget. Et helt nyt farveskema kan tage en forældet badeværelse en lang vej, især hvis badeværelset vægge er dækket i tapet fra udsmykning stilarter af år siden. Hvid trim mod solid farvede vægge præsenterer en ren, frisk look til badeværelset men andre kombinationer af trim og vægfarve kan parret for at arbejde med faste inventar såsom håndvask eller badekar.

Opdatere kabinetter

Mange badeværelser er udstyret med billig træ kabinet, der gør meget for at forbedre udseendet af rummet. Udskiftning af skabene kan være dyrt og er kontraproduktivt at tanken om opdatering et badeværelse på et budget. Prime og derefter male forældede kabinetter for at give badeværelset en dramatisk ansigtsløftning. Erstatte kabinet hardware for at skabe en mere moderne look.

Erstatte sengetøj

Et dristigt stylet badeforhæng og koordinere håndklæder og badehåndklæder kan låne sig til ajourføring af resten af badeværelset. Hvis helt erstatte alle badeværelse håndklæder ikke er i budgettet, kan selv et par nye håndklæder reserveret for "virksomhed" gøre tricket.

Tilføje et spejl

Hænge et spejl i badeværelset tilføjer dybde til rum. En strategisk hang spejl kan gøre et lille badeværelse synes større, lysere mørke badeværelse og stort badeværelse mere interessant. Et spejl fra hjem varer butik kan være stilfuld, men nogle gange alt for dyrt for budgettet. Hvis midlerne, der er yderst stramme, male et indrammet spejl fra en garage salg eller brugte butik.

Overveje planter

Hvis lyset i badeværelset er tilstrækkeligt til at understøtte planteliv, tilføje en eller flere planter i at opdatere badeværelse til en lav pris. Selv små badeværelser kan rumme en plante, når planten er hængt fra en krog i loftet. Hvis der ikke er lys nok, bruge en realistisk silke plante.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com