Ideer til opdatering køkken bordplader

December 25

Ideer til opdatering køkken bordplader

Opdatere din køkken bordplader er en hurtig og billig måde at give dit køkken et hurtigt facelift. Tællere optager så meget plads og overflade område i et køkken, at nye kan give rummet en drastisk frisk nyt udseende. Når det kommer til at vælge nye tællere, har du en række valg til at passe dit budget.

Laminater

Laminater er en fælles valg til bordplader, som deres appel er i vid udstrækning i, at de er billige og nemme at installere. Laminater kommer i en vifte af farver, så selv hvis du allerede har nogle i dit køkken, kan du altid rippe dem ud og sætte i nye af en anden farve. Laminater ikke pletten let, at holde dem rene er problemfri, og de modstå buler, ridser og andre former for misbrug. Laminater er i dag tilgængelig med smagfulde trykte mønstre og overflader, der ligner poleret krom eller stål.

Granit

Granit er et æstetisk valg til køkken bordplader, da dette materiale er stærke og har en stor naturlig glans. Ifølge hjemmesiden køkken bad idéer, ".. .granite er en hård, krystallinsk blanding af kvarts, feldspat og glimmer opkaldt efter sin kornede struktur." Det er en fælles valg af husejere, fordi, bortset fra dens slående naturlige udseende, det kommer i en vifte af farver og kan passe ind i godt med en bred vifte af udsmykning ordninger. Hvis du ikke har råd til enkelte plader i granit, overveje at bruge granit fliser, hvilket giver dig en næsten identisk udseende for en brøkdel af prisen. Husk på, at du nødt til at forsegle granit regelmæssigt for at opretholde dens udseende og konsistens.

Kvarts

Kvarts er en naturlig sten ligesom granit til jord-venlige boligejer. Quartz bordplader er i dag blandet med en lille procentdel af polymer harpiks til at skabe en utrolig stærk og hård overflade. Producenter tilbyder ofte forbrugerne en garanti med disse bordplader, noget så sjældent sker med materialer som granit. Kvarts er også en mindre porøse materiale end granit, hvilket gør det mere sanitære til køkkenet. Den største salgsargument for de fleste boligejere er imidlertid, at kvarts er tilgængelig i en bred vifte af farver, fra turkis til Bourgogne til rose lilla.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com