Ideer til påfyldning italienske skål Centerpieces

August 3

Ideer til påfyldning italienske skål Centerpieces

Italienske skåle er mere alsidige end vaser, når det kommer til at oprette centerpieces. Italienske skåle kan være fyldt med forskellige blomsterarrangementer, edibles og stearinlys. Selv flydende ordninger kan imødekommes med brug af italienske skåle. Tilføje en rustik designelement, kan en italiensk skål fuldføre en hyggelig bord design perfekt til en familiesammenkomst eller en romantisk middag.

Rustik blomster

Indsætte floral skum i midten af en italiensk skål forvandler det til en platform for blomsterarrangementer. Hvis du vil oprette en rustik arrangement for spisning al fresco, indarbejde grønne vinstokke i et arrangement af blomster. Vinstokkene vil være minder om de udendørs landskaber i Italien, mens også tilføje farve og volumen til arrangementet. Det er bedst at lade vinstokkene ser vilde og asymmetrisk. Tilføjelsen af frugt er også en dejlig touch til en jordet blomsterarter arrangement. Limefrugter og citroner er særlig rart for deres duft og deres levende farver. Scatter friske citroner eller limes på kanten af den blomsterarter arrangement til at tilføje en charmerende accent.

Edibles

Edibles gøre for overraskende elegant centerpiece fyldstoffer. Fyld en italiensk skål med et sortiment af crudite, sådan en baby gulerødder, radiser, asparges, broccoli, blomkål og cherrytomater. Fastsætte et lag af lucernespirer eller bønnespirer, hvis du har brug for mere volumen til at afstive præsentationen. Lige som æstetisk ville være bundter af urter spredte ud til at dække hele italienske skålen. Duften ville være vidunderligt og dine gæster kunne beføle omkostningsfrit hen til pynt deres egen forretter. En rustik sortiment af druer i blandede farver kan også gøre for en tilfredsstillende og enkel centerpiece fyldstof. Spiselige centerpiece fyldstoffer gøre dobbelt told som både indretning og velsmagende lækkerier.

Romantisk ideer

Italienske skåle kan tjene som fartøjer til andre romantiske elementer. Hvide stearinlys i forskellige højder og størrelser kan fylde en italiensk skål til en hyggelig centerpiece. Flimrende lys lys er altid dejligt at sætte stemning til en særlig lejlighed. Som et alternativ til en traditionel blomsterarter arrangement, kan stor rose blomstrer flyde i en italiensk skål fuld af vand til en enkel, men smuk effekt. Flydelys te kan også bruges på samme måde i en skål med vand at gøre for og intime omgivelser. Samle flere romantisk italiensk skål centerpieces og arrangere dem ned i midten af en lang tabel kan gøre for en slående display på et bryllupsreception eller en romantisk indsamling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com