Ideer til Paint tekstur

October 11

Ideer til Paint tekstur

Ved hjælp af teksturer, når du maler en væg eller overflade ikke kun skaber et interessant og personlig omdrejningspunkt men også vil skjule små skønhedsfejl på en væg eller område. Der er flere forskellige ideer en person kan gennemføre til at skabe tekstur på en overflade eller tilføje tekstur til at male. Eksperimentere med forskellige værktøjer, metoder og farver til at skabe en personlig tekstureret finish.

Sand tekstur

En innovativ måde at ændre tekstur af maling er at tilføje en lille mængde af sand til maling. De fleste hjem forbedring og isenkræmmere sælger pre anrettede tør kvartssand i forskellige teksturer, lavet specielt til tilføje for at male. Bruge latex maling og tilføje kvartssand indtil du når den ønskede konsistens. Anvende to frakker af maling med enten en svamp roller eller lavt luv roller. Køkkener og badeværelser, bruge specialiserede maling, der er kompatible med kvartssand. Det er en billig og enkel metode til at skabe en iøjnefaldende tekstur at tilføje sand til at male.

Crinkle papir

Crinkling papir teknikken er en enkel måde at tilføje en ensartet tekstur til væg eller område. Materialer, der kræves til at anvende teknikken er malere tape, silkepapir, maling bakke, pensel, foam roller og håndtag og latex maling i den ønskede farve. Først, tage malere tape og tape off alle sokler og krone støbninger. Begyndende i øverste hjørne af en mur, bruge en pensel at male et areal lidt større end papiret, væv, rynke ét ark af silkepapir, åbne og anvende jævnt til den våde maling. Tage foam roller og maling over silkepapir. For at fuldføre, dække hele området med plisseret papiret.

Ragging

Ragging er et maleteknik, hvor en person opretter tekstur på en frisk malet og glaserede væg med en klud. Denne teknik fungerer bedst på en ren og forberedt overflade malet med to lag af latex primer. At fuldføre, bruge en tonet oliebaseret glasur eller en blanding af latex maling og en latex baseret glasur. Anvende grundfarven og den endelige farve. Brug en klud og oprette den ønskede struktur i den våde glasur eller maling. Denne let finish er en fantastisk måde at personliggøre et område.

Sprøjter

Sprøjter er et maleteknik, der skaber en interessant tekstur på væggene og objekter med glatte overflader. Der er flere forskellige måder at udnytte den sprøjt teknik. En person kan bruge en pensel til at splatter en eller to farver på en solid baggrund, eller bruge en række forskellige farver til at tilføje dybde. Prøve at anvende splatter med en sprøjtepistol, der giver mulighed for varierende pres, tilføjet kontrol og forskellige former for sprøjt og stænk effekter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com