Ideer til positionering møbler til børn, der deler et værelse

October 28

Det er helt almindeligt for børn at dele den samme soveværelse, og det kan være lidt tricky montering i den nødvendige møbler, især i mindre rum. Positionering møbler i et børneværelse behøver ikke at være tidskrævende eller dyre, det kræver bare omhyggelig planlægning.

Møbler

For at spare plads, skal du vælge en kommode, der er stor nok width-wise (og ikke meget høj) at holde alle børnenes tøj. For at spare endnu mere plads, skal du placere kommoden i skabet. Hvis kommoden ikke vil passe ind i skabet, placere den i en af rummets hjørner, og for sikkerhed, har det forankret til væggen.

For børns værelser med et skrivebord eller kunst station, skal det helst placeres foran et vindue. Hvis ikke der, placere disse typer af møbler langs en tom væg, vender væk fra enhver elektronik.

Elektronik

Hvis du ønsker at have et fjernsyn i børneværelset, enten forankre det på kommoden eller har den forankret til væggen. For spilsystemer, placere dem nedenunder eller sammen med fjernsynet. Det samme gælder for stereo systemer og højttalere---anker dem til væggen, placere dem på en hylde eller læg dem oven på kommoden. Målet er at holde elektronik i en position, hvor de ikke kan let falder ned, men ikke så høje, at de ikke kan nås, når det er nødvendigt.

Senge

Hvis du har et tv på værelset, Placer sengene på den modsatte væg, således at de kan ansigt på tv. Køjesenge spare plads og fungerer godt med børn gamle nok til at bruge dem. Placer køjesenge i hjørnet af lokalet.

For børn, der er alt for ung eller ikke bruge køjesenge, først afgøre, hvor mange senge er nødvendige. Her er retningslinjerne for bed størrelser: Brug en buksetrold mellemstore seng for hvert barn eller barn op til alder fire, en twin-størrelse seng per barn alder fire eller ældre, og en fuld-størrelse pr. to børn alder seks til tolv.

Plads til senge, således at der er mindst 4 fødder mellem dem.

Opbevaring af legetøj

Opbevaring af legetøj fungerer godt på den samme side af væggen som kommoden. Hvis der ikke er et skrivebord på værelset, sted legetøj langs væggen i værelse med et vindue. Udstoppede dyr sættes bedst i en udstoppet dyr net, da disse kan blive forankret i hjørnet af et rum, er sikkert at hænge over senge og er billig. Placer ikke de udstoppede dyr garn over enhver elektronik eller kommode.

For at gemme gåder, spil og bøger, brug plast aflukke sæt, en reol, placeret ved siden af kommode eller væg reoler placeret lavt nok for børnene at nå.

Hvis dine børn ikke har en masse legetøj i deres værelse, hænge en bedside organizer fra hver seng.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com