Ideer til Redecorating et stue i brune, røde & Orange

September 9

Oprette en fed og moderne stue ved at vedtage nogle levende nuancer for at udfylde din plads. Hvis søger en farvekombination, der gør en konkret erklæring, prøv en brun, rød og orange mix. For at sikre, at disse farver virkelig blend i dit space, skal du parre dem i en vifte af måder at gøre din palet straks visuelt tydeligt.

Farve blokerer vægge

I stedet for at male alle væggene i dit space samme nuance, skal du bruge en anden en af disse dominerende toner på hver. Ved at male hver væg forskelligt, kan du gøre din farvepaletten udvalg fremgår af øjeblikket personer gå ind i din stue rum.

Forbundne faste stoffer

Stedet for at søge, potentielt forgæves har efter et mønster der disse tre nuancer, par solid møbler. Køb en rød sofa, orange stol og mørk brun end tabeller. For at binde stykkerne sammen, swap pyntepuder. Tage din orange puder og kaste dem på din røde sofa og vice versa.

Perfekt plukkede udskrifter

Yderligere blande disse nuancer, købe eller sy nogle pyntepuder eller duge, at funktionen mønstre med alle nuancer kombineret. Søge en rustik efterår print, da disse farver er almindelige i sæsonbestemte prints. Vælg blot en udskrift til funktionen, eller Vælg flere at par godt og derefter mix og match dem inden for dit space.

Træ Accent stykker

Bringe i flere brown ved hjælp af træ dekorative stykker. Vælg træ bolde til visning i tabeller eller træ billedrammer til at huse de billeder, der hviler på dine tabeller. Med disse tilføjelser foretager du din plads vises mere rustik og natur-inspireret.

Sunset-inspirerede vægmaleri

En virkelig opmærksomhed at få tilføjelse, at placere en solnedgang-inspirerede vægmaleri på en dominerende væg. Bruger variationer af disse tre nuancer, oprette en scene, hvor solen er ved at glide under horisonten, vask verden i rød. Hvis du ikke er kunstnerisk i stand til at tackle denne udfordring alene, leje en muralist og arbejde med denne person til at planlægge dit værelse-styrke kunstværk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com