Ideer til Redoing en drengenes værelse

July 17

Ideer til Redoing en drengenes værelse

Redoing en plads til dit barn er en stor mulighed for at have det sjovt med dekorere. Fordi rummet er for et barn, kan du tage større design risici, give slip på hvad du tror, du bør eller ikke bør gøre, og bare have det sjovt med projektet. Her er nogle udsmykning idéer til at få dine kreative safter flyder.

Temaer

En fantastisk måde at finde design inspiration og skabe en sammenhængende drengenes værelse er ved hjælp af et tema. Tage hensyn til hans interesser og hobbyer, og du vil være sikker på at snuble på en sjov og brugbar temaet for rummet. Hvis du har brug for nogle hjælp til at komme i gang, tjek hjemmesiderne for møbler og indretning butikker, der specialiserer sig i børnemøbler.

Du kan oprette et tema ud af stort set noget dit barn er i. Hvis han kan lide fodbold, bruge elementer fra sporten i indretningen. Handel ud standard kommodeskuffe drejeknapper for nogle, der ligner fodbolde. Find fodbold-tema tapet grænsen-gå rundt i lokalet, eller gør det selv med en stencil og maling. Ramme plakater af hans favorit spillere til nem og billig kunst. For alle sports-tema rum, vil en foot locker for enden af sengen, der er dækket i team klistermærker virkelig bringe hjem udseendet.

Hvis han er virkelig i biler, hvad enten det er racing dem eller arbejder på dem som en mekaniker, dæk ud af sit værelse med diamant-belagt møbler. Gruppere flere hjulkapsler og hænge på væggen over sengen, og du har et værelse, at eventuelle fremtidige gear-head ville elske.

Tema ideer til en ældre dreng, overveje, hvad han gerne vil være, når han vokser. For eksempel, hvis han har drømme om at blive en arkitekt, bruge en udarbejdelsen tabel til et skrivebord og pynte op med billeder af klassiske bygninger af anerkendte arkitekter fra hele verden.

Væg behandlinger

Ansætte en kunstner eller en talentfuld ven til at oprette et vægmaleri er en sjov og levende måde at gøre en drengs værelse kommer til live. Hvis dette ikke er i dit budget, er der masser af andre måder til gør-det-selv at oprette væg detaljer, der er fuld af betydning.

For yngre drenge, overveje en Tinker legetøjet væggen behandling. Installere en enkel stol jernbane omkring 36 inches over gulvet, og tillægger væggen nedenfor pegboard. Hullerne i pegboard vil være et sjovt sted for din lille fyr til at bygge og lege med Tinker legetøj.

En anden nem og billig væg behandling er tavle maling. Denne særlige maling forvandler enhver væg i rummet til en tavle. Anvende det til en hel væg eller bare øverst eller nederste halvdel. Du kunne selv ramme ud en kvadratiske eller rektangulære område til tavlen.

Paint er jo en nem og billig måde at tilføje sjov og energi til et værelse. For en race bil værelse, oprette et ternet flag væg ved hjælp af sort og hvid maling i et gittermønster. I en surfer eller svømme-tema værelse, tegne en skitse af en bølge en del vej op ad væggen, og male området under et hav blå.

Hvis maleri er ikke din idé om en sjov måde for at tilbringe weekenden, overveje Vægoverføringsbilleder eller hængende vægmalerier. Decals tillægger væggen uden lim og kan være skrælles nemt når dit barn bliver træt af dem. Hængende vægmalerier kan findes i en række temaer, fra skateboarding eller professionelle atleter til strande og surfing. Bruge farverne i maleriet, når du vælger sengetøj og anden indretning, og du vil have en sjov, sammenhængende værelse, din søn vil elske.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com