Ideer til Redoing en pejs

June 2

Ideer til Redoing en pejs

En pejs er et centralt element i et værelse. Ud over at levere funktionelle fordele såsom varme, skaber det en indbydende stemning for gæsterne og underholdende. Brug ideer til at remodel en pejs til at udvide på design, udseendet og funktionerne omfatter således at det bliver en standout element, der vil øge den samlede udseende og æstetiske kvalitet af rummet.

Nem skorstenen og Surround transformationer

En af de nemmeste transformationer er at ændre skorstenen og omgiver området. For eksempel, kan en original ler farvede mursten pejs malet hvid at lette et værelse. Det kan være malet røde, sort, brun eller grå til at låne en mere moderne look. Du kan også tilføje en hearth plads, hvis ingen eksisteret på gulvet ved at installere en granit eller marmor slab eller om flise. Disse typer af transformationer kan gøres som et weekend-projekt til at forbedre pejsen med et nyt look. Hvis pejsen ikke har en kappe giver denne tilføjelse også et nyt udseende på kort tid. Kappen kan også være smykket med fliser til at oprette et klassisk look i stedet for bare forlader den øverste overflade plain. Surround kan forbedres med interessante sten, spejl fliser eller en kant af keramiske mosaikfliser som en weekend pejs transformationsprojekt.

Fra klassisk til moderne

Omdanne en klassisk pejs surround i moderne stil ved at tage væk en mursten eller sten surround og erstatte det med et mere moderne look. Dette kan opnås ved hjælp af skifer fliser i grå farver til at skabe en high-end moderne look. Du kan vælge ikke at have et surround overhovedet og simpelthen male væggen. Resultatet vil være en flad væg, der problemfrit integrerer brændkammeret i det overordnede udseende for stiliseret, moderne endelige effekt.

Antikke Surround og kappe behandlinger

En antik surround og kappe vil låne en look af elegance og overflod til en pejs i en stue eller spisestue. Tilføje en marmor eller flise gulv skorstenen for at supplere de træ og værelse indvendige farver. Ringe og forhøre dig hos flere antikke butikker og Selvbygger forbedring Centre om deres lager og valg. Tage målinger af din eksisterende plads og et målebånd med dig under indkøbsture være sikker på at surround vil rumme dit space. Varer kan have til at blive rørt op med pletter og lakering materialer, men resultaterne kan være værd at den ekstra indsats. Hvis budgettet tillader det, du kan også udforske har en håndværker bygge en skræddersyet surround i materialer og finish af dit valg.

Varme konverteringer

Nogle mennesker nyder duften og processen med en naturlig, træ-brændende pejs. De nyder indsamling træ, stabling og tendens brand for at holde det flammende og knitrende. Andre foretrækker den lethed, komfort og lav vedligeholdelse, der en natural gas eller elektrisk pejs giver. Hvis du overvejer en konvertering, er det vigtigt at huske, at en oprindelige træ-brændende pejs kan give dig mulighed for at konvertere til gas eller el. Brændkammeret skær er tilgængelige til at gøre konvertering relativt nemt. Konvertering til brændeovne vil kræve leje en erfaren entreprenør, vurdering af skorsten kapaciteter og sørge for, at du er i overensstemmelse med boliger brand og sikkerhed koder og regler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com