Ideer til Redoing en Teenage pige soveværelse

September 5

Når din lille pige stopper viser interesse for dukker og begynder at lægge mere vægt på tøj og rockbands, chancer er, hun bliver en teenager. Når hun får denne fase i sit liv, give hende et soveværelse, der er mindre frilly og mere fokuseret på hendes interesser, gør det et sted, hvor hun vil nyde at tilbringe kvalitetstid alene og med hendes venner.

Dristige farver

Farven er temaet for dette soveværelse. Male væggene i levende nuancer ligesom hot pink, elektrisk lilla, limegrøn eller neon gule. Hvis hun har to yndlingsfarver, male to vægge en hue og to vægge, en anden, eller brug en farve som den grundmaling og tilføje dekorative detaljer med anden farven. Match eller kontrast farver i sengetøj. Oprette dine egne kunstværker til at hænge på væggene af maleri geometriske prints i en samling af levende farver. Accessorize med farverige tæpper og smide puder.

Hollywood

De fleste teenage piger forgude Hollywood hjerteknusere, som musikere og skuespillere. Slå hendes kærlighed til Hollywood royalty til en sjov tema for hendes soveværelse. Oprette en fokal væg maleri eller stenciling en replika af tegnet Hollywood Hills. Blæse og ramme billeder af hendes yndlings rockstjerner og filmstjerner, og vise dem på væggene. Endnu bedre, bringe i naturlig størrelse cut-outs. Placer et rødt tæppe på gulvet, der fører fra døren til sengen. Placer projektører på gulvet eller i loftet. Magasiner og selvbiografier af hendes foretrukne berømtheder er ideelle Tilføjelser til en bogreol.

Romantisk Flare

Hvis din teenager swoons over romance, indarbejde en romantisk stemning i hendes soveværelse indretning. Male væggene en dyb skygge af crimson, Bourgogne, pastel pink eller Tiffany blå. Bruge frodige tekstiler til strøelse: satin eller silke ark toppet med en knust fløjl eller blonder Talsmanden. Top sengen med overstuffed puder, som ikke kun gør sengen vises mere luksuriøse, men kan også bruges som ekstra siddepladser, når venner besøger. Hænge en krystallysekrone fra loftet. På gulvet lå et overdådigt, væg til væg-tæppe eller område tæppe. Fyld vaser med buketter af hendes foretrukne blomster, og vise en række stearinlys rundt i lokalet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com