Ideer til Remodeling kabyssen køkken

September 30

Ideer til Remodeling kabyssen køkken

Hvis din lille køkken har været bane i din madlavning eksistens, kan remodeling området i et slankt kabyssen køkken gøre rummet mere effektiv og revitalisere din kulinariske interesse. Kendt for deres smalle design og modstående kabinetter, pantry køkkener er almindelige i ældre huse, men deres pladsbesparende design gør et comeback.

Stick med Smart opbevaring

Da pantry køkkener er små, er det vigtigt at planlægge dit opbevaringsrum før du begynder at omforme. For at gøre mest muligt ud af dit space, skal du vælge opbevaringsløsninger, der giver maksimal plads, pull-out kabinetter og rullende hylder. Hvis overskabe ikke er muligt, overveje med brede, åbne hylder for at bevare den slanke look. Mindre kabinetter eller skuffer kan også bruges i små steder for at få de fleste opbevaring muligt.

Forenkle

Med alle de ting, du bruger i køkkenet, det kan hurtigt blive rodet, men nøglen til kabyssen køkken er dens enkle, elegante design. Hvis det er muligt, holde små apparater til et minimum, som hvert apparat fodaftryk kan tage en masse plads, og slippe af med andre ting, som ekstra gryder og pander, at du ikke bruger eller har brug for.

Lys det op

Små rum kan blive mørke, triste steder, der ser mere som huler end et sted, hvor du bor. Hvis du ikke allerede har en tilføje et stort vindue i slutningen af din kabyssen køkken til at tilføje nogle naturligt lys eller et vindue er allerede til stede, bruge lys, rene gardiner til at holde fra at blokere enhver solskin. Hvis det stadig synes for mørkt til din smag, kan du prøve at installere små lys eller simpel reb belysning under din frysere.

Tilføje en smule farve

For at holde din galley køkken, lyse og venlige, tilføje en smule farve til dit køkken ved at købe farvede kabinetter, som rød, til dit køkken remodel. Hvis farvet kabinetter er ikke helt din stil, kan du prøve hvide kabinetter eller en lys træ, ligesom Ask eller eg. Hvis du allerede har mørke kabinetter og ønsker at holde dem, kan en lighter, flise backsplash eller hvid trim lyse op et mørkere rum.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com