Ideer til Remodeling lofter

November 11

Ideer til Remodeling lofter

Hvis du er flov over at slå op på din lofter, behøver du føler måde længere! Du kan remodel loft i alle rum, forvandle rummet til en mere tiltalende plads. Du vil nyde når besøgende ikke kan modstå at kigge og iagttage, hvor meget et loft installation har forbedret rummet.

Reframing for højere lofter

Når du vil ombygge en betydelig del af dit hus, kan du også omformulere. Denne idé kan du åbne loftsrum rum ikke er i brug for at skabe højere lofter. Du har brug at ansætte en framer eller builder til at udføre den reframing job, men projektet er ikke så dyrt som det lyder. Ifølge FineHomeBuilding.com er det muligt at genbruge visse materialer fjernes under remodel, herunder loft strøer. Refinish loftsrum loft, såsom maleri udsat træbjælker, til at oprette et nyt udseende til rummet.

Groove-Paneled loft

Tunge og groove paneler tilbyder et alternativ til et almindeligt hvidt loft. Ligesom nogle typer af trægulv kits, tunger og riller omhyggeligt passer sammen og dække et loft areal. Du tror måske, du skal vælge dyre træ dækker loftet. Købe billige træ, såsom fyr eller knudrede pine, og installere det selv. For at gøre træ forsvinde toner, dække naturtræ med maling, som en solid hvidtekalk maling anvendes i tidligere perioder i USA Eller male det nye loft med de samme maling som de indvendige vægge til at opnå ensartethed.

Papier-Mache støbning

Papier-mache støbning repræsenterer en dyrere remodeling idé for folk, der ønsker et unikt look til et loft. Bruge papmaché praksis, fælles i 1700- og 1800-tallet, for at skabe et gitter af Gulvlister. De kan omfatte sirlige blomster og dyr mønstre. Bestil nye lister fra en håndværker eller kigge efter fremstillede alternativer, der simulerer papier-mache. Det hele afhænger af hvor mange penge du vil bruge. Du kan også male over papmaché moldings til at oprette en monokromatisk loft.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com