Ideer til Remodeling soveværelser

September 16

Dit soveværelse er et fristed fra alt, hvad der foregår i verden omkring dig. Dette er det sted, du går til at flygte fra stress i hverdagen. Når du remodel dit soveværelse, har du mulighed for at skabe den perfekte oase for dit liv. Brug ideer til remodeling soveværelser, at sikrer, at du føler dig tryg og tilpas i dit hjem.

Beroligende farveskema

Selv om lyse farver har deres plads i hjemmet, bør du undgå at bruge alt for mange lyse farver når remodeling soveværelser. De bedste soveværelse designideer indarbejde dit værelse beroligende farver. En farve som sort kan gøre du føler dig begrænset og endda give dig mareridt. Rød er også kendt for at øge stofskiftet og gøre det sværere at falde i søvn. Beroligende farver som blå og grøn er kendt for at påberåbe sig følelser af ro, som er to centrale elementer til at overveje for dit remodeling.

Flytte elektronik

Mange mennesker har et TV og selv en computer i deres soveværelse. Undersøgelser har vist at have elektronik i soveværelset kan forstyrre søvn og at børn, der har et TV i deres soveværelse har lavere scores på standardiserede tests end børn, der ikke gør. Nogle terapeuter tyder på, at et TV i soveværelset kan også påvirke intimiteten af et par. Når du er remodeling soveværelser, overveje at flytte tv og computere ud af soveværelserne og i til mere passende områder i hjemmet. Tror du soveværelset er det eneste sted for din computer eller TV? Du vil blive overrasket over mulighederne, hvis du bare kigge dig omkring dit hjem. Omdanne en ubrugt pelsen skab i et lille kontor nook er den perfekte måde at fjerne en computer-terminal fra dit soveværelse.

Ændre strøelse

Hvis du ikke har råd til at købe nye Soveværelsesmøbler, når du remodel soveværelser, overveje at ændre dit sengetøj. Der er flere billigt sengetøj muligheder, der kan hjælpe med at omdanne dit værelse. Du kan også være overrasket over at opdage, at du kan opdatere dit sengetøj med elementer du allerede ejer. For eksempel, kunne en håndlavet Hæklet kast, der er i øjeblikket i opbevaring tilføje en tiltrængt stænk af farve foldet i slutningen af din seng. Accent puder, der ikke længere arbejde for din stue kunne bruges som et dekorativt element på din seng. Prøv at vælge sengetøj elementer, der supplerer din maling eller tapet farver for at virkelig integrere strøelse i dit soveværelse design. Velkommen til at bruge lyse farver i dit sengetøj; i små doser kan lyse farver være en god ting.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com