Ideer til remodellering et badeværelse loft

March 17

Ideer til remodellering et badeværelse loft

Loftet er faktisk en femtedel af alle rum, så badeværelse loft design kan helt sikkert forbedre rummet. Et badeværelse loft kan rejses, malet en anden farve eller klædt med træ trim, f.eks. Tage tid til at kigge på omgivende rum, men fordi udformningen af badeværelset skal passe godt med tilstødende rum. Hvis du opretter en meget formel look i badeværelset, vil du gentage det i en nærliggende soveværelse eller stue.

Hæve loftet

Finde ud af, hvordan du opretter en bakke eller hvælvet loft. Hvis badeværelset har betydelige loftsrum rum over det, kan du hæve loftet i nogle måde. Dette fungerer særligt godt, hvis du vil på toilettet for at virke mere rummelige og elegante. Attic spær kan hæves ca tre fod højere til at danne en bakke loft. Et hvælvet loft vil kræve sikring vinklen jern til peak spær på top tagfladen og fjerne den standard 8-fods loft og krydse spær helt.

Bruge kunstneriske rører

Overveje at redoing loftet i et badeværelse mere kunstnerisk. Du kan for eksempel male bad vægge hvide men male hele loftet området i lyse guld. En fuldskala lysekrone kan installeres i midten af rummet, hvis du vil give rummet en high-end spa look. Metallak, forsænket belysning, blomstret tapet og puds designs kan installeres på en bakke eller hvælvet loft.

Bygge en let skaft

Tilføje en sky godt i et badekar til at bringe i lys. Bygge en pyramide-formet skaft fra bad loft til tag. Cap himlen godt med et ovenlys på taget. Du vil gerne skære et område cirka 6-fods kvadrat i Bad loft og taper denne plads til en 4-fods kvadrat ovenlys. Må ikke overse, tilføje et par af store ovenlys, hvis dit badeværelse loft er allerede hvælvede. Vær sikker på at investere i høj kvalitet ovenlys manipuleret ikke at lække. Disse ovenlys vil typisk have en 12-tommer kant, der fungerer som inddækning, der vil udvide under helvedesild. Billigere ovenlys får mager grænser, der udgør utilstrækkelige blinke under helvedesild, så de i sidste ende vil lække.

Tilføje en skive af lys

Åbn et badeværelse væg og loft ved hjælp af glasblokke eller store vinduer. Installere en del af glasblokke til at dække øverste vægge i badeværelse til loftet. Tilføje en ovenlys på den badeværelse skrånende tag lav på tag vinkel at opfylde væg af glasblokke. Dette vil afsløre en skive af væg og loft lys i en meget unik måde. Et stort standard vindue afsnit vil fungere, hvis du ikke ønsker at bruge glasblokke. Glasblokke på afsnittet øverste væg vil give mere privatliv screening udefra, men.

Installere unikke lamper

Lysarmaturer er vigtige for et badeværelse loft. Forsænket belysning kan bruges langs loftet omkredsen omkring 12 inches fra væggen. Placer disse ca hver 3 eller 4 fod, afhængigt af størrelsen af badeværelset. Tegne badeværelset på millimeterpapir at definere denne placering, fordi forsænket belysning turneringsplaner må se afbalanceret med alt i rummet. Installere en loftlampe, såsom en udsmykkede italienske glas skål-type stativ i midten af badeværelset. En fancy lysekrone kan tilføje stor appel så godt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com