Ideer til ren og skær stof gardiner til stue

September 11

Ideer til ren og skær stof gardiner til stue

Ren og skær stof gardiner er billig, men de kan bruges til liver op en stue i en række forskellige måder - uanset om du har mere traditionelle smag eller har en flair for opfindsomhed. Hvis din stue kunne bruge nogle sprucing, hænge nogle netgardiner før du når til mere dyre eller tidskrævende indretning muligheder, såsom maling.

Lad lyset

Hvis din stue har vinduer eller skydedøre glasdøre, slippe af med vinyl blinds, romerske nuancer og tunge gardiner, der kan være der nu. I deres sted, bruge ren og skær stof gardiner, som giver lys fra udenfor, lysere op din stue med solskin. Bruge bare et panel på et vindue, hvis du ikke kan lide den pjusket look, eller bruge to paneler til at oprette flæser. Hvis dit vindue står over for en nabos hjem eller anden synet du ikke ser hellere, dobbelt op på gardinerne. At gøre dette, hænge rene gardiner på en spænding stang, og derefter hænge ekstra rene gardiner på en dekorativ stang, der går over vinduet og over andre gardiner.

Tilføje en Valance

Længe lutter gardiner kan være draperet omkring kan monteres på væg kroge til at skabe en valance. Gør dette for at tilføje flair til toppen af et vindue, dørkarmen eller andre designelement i din stue. Den resulterende look vil være en sjov og romantik. Matche ren og skær stof gardinerne til accenter i din stue til at sikre en sammenhængende udseende. For endnu mere sjov og romantik, løst wrap en lang, plast ivy eller blomst omkring panelet gardin.

Vægpanel

Når du har en nøgne eller hul-pocked mur, som du har ingen idé om hvad de skal gøre med, kan rene gardiner løse dit problem, hurtigt og nemt. Blot hænge en lang stang, så det kører hele længden af væggen med pjusket lutter gardiner. Sikre, at gardinerne nå hele vejen til gulvet. Hvis du ikke kan finde lutter gardin paneler i den passende længde, gøre din egen let nok ved køb af stoffet i den korrekte størrelse til jobbet, sy en tynd kant hele vejen rundt, og ved hjælp af Velcro for at lave en løkke af stof øverst ende som at hænge paneler fra stangen.

Værelse delelinjer

Du kan lave dekorative værelse delelinjer ved hjælp af ren og skær stof gardiner, hvis du er handy type. Brug disse gardin paneler til at adskille din stue fra en køkken krog eller andre nærliggende område. Måle dine gardiner, så du skal blot oprette et par af rektangulære træ rammer ved hjælp af gardin målinger for vejledning. Male rammer og slutte sig til dem ved hjælp af hængsler, og Hæft eller lim i kanten af din gardin til rammen, så gardinet strækkes stramt over rammen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com