Ideer til romantiske orientalske soveværelse dekorationer

January 2

Ideer til romantiske orientalske soveværelse dekorationer

Oprette en romantisk asiatisk soveværelse med blomstermotiver accenter, dekorative japansk stof og andre indretning stykker, der fremhæver orientalsk kultur. Brug orientalske maling farver og få inspiration fra bøger om gamle asiatiske kultur. Mange af de stoffer, der anvendes af kinesiske kvinder har en naturligt blød, romantisk føler allerede, så brug tekstiler, der efterligner asiatiske teksturer og stilarter. Inddrage andre elementer i rummet, der minder dig om romantisk aspekter af Asien.

Belysning

Den rette belysning skaber drama og tilføjer en romantisk appel til din asiatiske soveværelse. Drapere farverige tropiske blomster streng lyser hele rummet og hænge op runde papir asiatiske lanterne-stil lys. Luk gardiner og slå andre lys i rummet, så kun de tropiske streng lys og lanterne glober glød. Disse lys tilføje en romantisk stemning til rummet, når du vil alene tid med din partner.

Maling

Vælg maling farver inspireret af beklædningsgenstande, farver og asiatiske kultur. I fortiden, var kinesiske kvinder draperet i lange traditionelle pien-fu kjoler eller klæder fremvisning rige nuancer af blomme, rød, guld, Bordeaux og blå. Male en accent væg i rummet, der minder dig om asiatiske kultur. Placer din seng og vigtigste indretning stykker ind til accent væg og derefter dekorere med lignende farver rundt på væggen og i hele lokalet.

Blomster og indretning

Asiatiske kvinder elsker at øge deres skønhed ved at placere orkideer, kirsebærblomster og andre tropiske blomstrer i deres hår. Blomster også har en romantisk effekt, så brug blomsterne værdsat af asiatiske kvinder til at pynte på din romantiske plads. Find asiatisk keramik eller vaser, fylde dem med silke hvid, pink og rød orkideer og placere dem på kommoden, natbord eller andet område af rummet. Kigge efter en miniature cherry blossom træ og placere det et sted i rummet. Hænge billeder op af asiatiske blomster på væggen. Finde orientalsk smykker kasser, kunst, mur ruller antikviteter og andre stykker, der skaber en romantisk effekt. Hænge op et par silke blomster omkring de fire stillinger i din seng for at gøre det ser mere indbydende.

Sengetøj og puder

Køb orientalsk sengetøj, der ligner nogle af de skinnende silke og satin tøj asiatiske kvinder har slidt hele historie. Søg gardiner, der matcher strøelse eller ligner meget hinanden. Asiatiske dyner skal fremvise designs af indviklede blomster detaljer, drager eller andre figurer. Strøelsen skal vise rige nuancer af rød, blomme og dyb lilla. Find silke pudebetræk og lagner til at matche dit sengetøj. Pryde resten af sengen med overdådige fløjl eller silke puder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com