Ideer til romantiske soveværelse lysekroner

January 2

Ideer til romantiske soveværelse lysekroner

Lysekroner tilføje en dramatiske, romantiske følelse til et soveværelse, skabe en stor design erklæring. De kan arbejde med enhver form for designstil, fra traditionel til moderne. Som du vælger en lysekrone til dit soveværelse, ser efter en, der tager din udsmykning ordningen op et hak; Lysekronen bør slå soveværelset i en luksuriøs, romantiske tilbagetog.

Rige farver

Hvis din idé om en romantisk plads omfatter luksus og rige teksturer, skal du vælge en lysekrone i en dyb, glamourøse farve. En lilla eller crimson lysekrone, for eksempel opretter en uventet og dramatisk touch til dit soveværelse. Dristige farver er moderne og romantisk og gå godt med en rig soveværelse design. For at få mest ud af farverne, par lysekrone med stearinlys, der vil udløse de rige toner.

Udsmykkede detaljer

For en over-the-top romantisk følelse i dit soveværelse, gå med en overpyntet, dramatiske lysekrone. Se efter mønstre, der har looping, curling detaljer eller udskåret blomster. For et traditionelt udseende, for eksempel gå med en smedejern-lysekrone, som du kan finde i en italiensk villa. Udsmykkede design låne en dekadent, rige ser og gøre Lysekronen omdrejningspunktet for rummet. Hvis du har højt til loftet, kan et stort, rigt udsmykkede lysekrone gøre rummet føler mere tilgængelige og hyggelige.

Monokromatiske

I et moderne soveværelse tilføjer en enkel, monokromatisk lysekrone en romantisk touch uden at blive omdrejningspunktet for rummet. Vælge en lysekrone i samme farve som loftet, så dens detaljer skiller sig ud uden overvældende rummet. Det virker også på en lille soveværelse eller et med lavt til loftet; farven blander i loftet og skaber mindre af en visuelle obstruktion. Farve kontinuitet supplerer en moderne design ordningen, selvom Lysekronen selv er traditionel.

Glitre og funkle

En flimrende, mousserende lysekrone skaber en dramatisk følelse i dit soveværelse, giver flere overflader for at reflektere lyset. Find en lysekrone med en metallisk finish, hængende krystaller eller glas konstruktion. For en nem gør det selv projekt, lim på rhinestones, eller hænge glas krystaller fra bunden. Lyset vil afspejle ud af facetter, at skabe en gnist og glød rundt i soveværelset. En mousserende lysekrone er romantisk i både dagslys og om aftenen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com