Ideer til Shipping møbler

December 28

Ideer til Shipping møbler

Der er utallige måder at skibet møbler når de flytter eller at give møblerne en person, der bor langt væk. Desværre, shipping tunge genstande kan være ganske dyrt. Ved forsendelse møbler, tænke kreativt at holde omkostningerne nede.

Kun levere hvad du skal

Som shipping en tung genstand som møbler over en lang afstand er temmelig dyrt, kun levere præcis, hvad du absolut skal. Borde, stole og andre mindre stykker af møbler kan sandsynligvis indlæses i en bevægelige van eller bil, hvis du flytter langt væk. Kun de største objekter, såsom senge eller sengerammer, skal faktisk afsendt.

Sælge tunge møbler

Nogle stykker af møbler vil blive uhyrligt dyrt at sende lange afstande, koster så meget eller mere end stykkerne af møbler oprindeligt koste dig. I disse tilfælde, og hvis et stykke af møbler ikke har nogen sentimental værdi, det sandsynligvis gør mest mening at sælge den. Du kan derefter bruge de penge, du foretager skib andre stykker af møbler eller erstatte den solgte vare, når du flytter.

Betale nogen for at skibet

Hverve en ven med en stor køretøj til at rejse med dig. Hvis du ikke kan overbevise ham at gøre det som en fordel, kan du muligvis betale ham en mindre sum penge end du ville have til at betale en bevægende selskab eller afskiber. Craigslist indlæg kan også hjælpe dig med at finde folk, der rejser i en lignende retning som dine møbler skal rejse. Hvis du ikke kender nogen meget godt og er bekymret for ham at stjæle dine møbler, så kun betale ham kun en del af hvad du lovede ham op foran, og fortælle ham, at resten af pengene vil blive udbetalt ved levering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com