Ideer til skifer gangbroer

July 19

Ideer til skifer gangbroer

Skifer er en finkornet sten bestående af ler og vulkansk aske. Det er en overkommelig materiale at bruge og det er meget holdbare og stærke. Brug skifer fliser er en økonomisk og fashionable materiale at bruge til at skabe dekorative gangbroer og hjemmet haver. Himlen er grænsen for kommer op med ideer til din skifer gangbro. Bruge din kreativitet og komme ud og se, hvad andre mennesker gør med deres.

Design

Det første skridt er at beslutte, hvor du ønsker den skifer gangbro til at udvide. Du kan have til at måle gangbroen Bestem hvor mange skifer fliser skal du. Du kan skabe interessante veje, at vride og vind i stedet for den traditionelle lige gangbro. Gennemgå hjem og haven magasiner og rådføre sig med udvendige designere til at hjælpe dig med at bestemme hvordan man sammensætter dit design. Dit design vil skulle svare til dit hjem, så sæt realistiske forventninger.

Skifer fliser

Vælg skifer fliser fra din lokale hardware butik. Skifer kommer i alle former og størrelser. Sort og rød skifer gangbroer gøre en fed redegørelse og anses for at være mere moderne. Du kan også vælge fra nuancer af blå, brun eller grå skifer fliser. Kan du matche op farver skaber unikke mønstre med skifer fliser.

Høring

Rådføre sig med bygningsarbejdere og specialister i landskabspleje at få et tilbud eller anslå omkostningerne ved fastsættelse af din skifer fliser gangbro. Hvis du er sikker nok i at sammensætte de skifer fliser, go for it. Du vil spare en masse penge at sætte det sammen. Afhængig af hvor kompleks er din design, kan det være en gør det selv projekt. Hvis ikke du er sikker på, men bør en kvalificeret landscaper med velrenommerede referencer høres.

Andre dekorationer

Dekorere gangbro med funktioner som smukke planter. Du kan endda oprette en gangbro, der cirkler en smuk plante haven. Plante lys er også en dejlig måde at henlede opmærksomheden på udformningen af skifer gangbro og blomster. Det kan også beskytte dig, når du navigerer gangbro om natten. Design skifer gangbro rundt fremtrædende træk i haven, som en baldakin eller bænk, fiskedam eller endda din grill eller terrasse område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com