Ideer til skygge rammer

June 5

Bevar dine minder og dine samleobjekter i en shadow box frame. Du kan vise tre-dimensionelle skatte sammen med fotos til en dedikeret montage eller showcase familie arvestykker som en barnedåb kjole. Skygge rammer tilbyder ubegrænsede muligheder for kreativ home decor.

Familie arvestykker

Beskytte familiens arvestykker, såsom en barnedåb kjole eller håndlavet quilt, i en shadow box frame, som du kan hænge i en entre eller bruge som et knudepunkt i ethvert rum. Skygge kasser findes kommercielt i størrelser spænder fra 5 inches af 7 inches til 24 inches af 36 inches, eller du kan lave din egen til at passe enhver form for arvestykke. For at gøre en shadow box frame, du skal bruge fire træplader til siderne og fire stykker af dekorative træ trim for at gøre din skygge box ansigt. Bredden af din træ paneler er dybden af din ramme og kan blive så bred, som du vil, afhængigt af dybden af din objekter og den tilgængelige plads på værelset. Hvis du hængende boksen skygge i en entre, sikre rammen ikke rager for langt ind i gangbro. Slutte sig de fire træ paneler sammen med trælim og efterbehandling negle, så de danner siderne af en kasse. Du kan vinkelhjørner dit træ trim og knytte den til den øverste kant af din paneler. Du skal også bruge et ark glas, et stykke af backer bord og en ark af filt skåret til at passe rammen. Du kan fastklæbe glas på indersiden kanten af din dekorative trim, dække backer bestyrelsen med filt og knytte den til tilbage kanterne af panelerne, når du er færdig med at oprette visningen.

Samleobjekter

Gemme og vise dine foretrukne samleobjekter i en shadow box frame, der fordobler som et sofabord. Du kan bruge en gammel vindue til toppen af din skygge box og hængsel det ned på et bord base med 3-4 tommers paneler knyttet omkring den øverste kant. Et klaver hængsel fungerer bedst for dette projekt, som det forbinder problemfrit ned på længden af en side. Vedhæft et håndtag til at hjælpe med at åbne vindue øverst, så du kan let tilføje eller ændre din skærm. Linje i toppen af din base med filt eller fløjl til brug som baggrund til din samleobjekter sofabord.

Montage

Tænk på din shadow box frame som du ville gøre en scrapbog side og oprette en montage dedikeret til din familie eller et familiemedlem. Fremhæve en graduering med en hætte, kvast og fotos af den store dag, eller lave en udstilling til ære for dine bedsteforældre. Du kan tilføje gamle fotos, smykker og andre smykker til at repræsentere deres liv. For at fastgøre stoffet til en shadow box frame, kan du bruge stifter, dobbeltklæbende tape eller Selvklæbende Velcro på stof og filt backboard. Velcro virker også godt for at hænge objekter lodret på brættet. Før du vedhæfter backboard rammen, står bestyrelsen og sørg for, at dine varer er sikker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com