Ideer til små glas flise Backsplashes

March 18

Ideer til små glas flise Backsplashes

Lille glas fliser er en alsidig medie til brug for en backsplash. Fås i en bred vifte af farver og figurer, disse fliser kan skabe noget, fra en simpel monokromatiske backsplash til et detaljeret design med flere figurer. Gennemskinneligt udseende af et glas fliser backsplash er bragt ud med ordentlig belysning teknikker. Vælge lyse projektører i området, hvis det er muligt, til størst effekt.

Klar fliser

Gør-det-selv vælge ofte farvede glas fliser, når du udformer en backsplash funktion; Dette er dog ikke den eneste mulighed. Du kan oprette en karakteristisk flise backsplash med små klare glas fliser. Visuel interesse, at bruge noget andet end den traditionelle hvide injektionsmørtel. Vælge i stedet for farvet injektionsmørtel til at montere fliser på væggen. De klare fliser vil vise injektionsmørtel farve hele backsplash.

Mosaik Backsplash

Lille glas fliser kan oprette finurlig, kunstnerisk design på en backsplash, udlån liv og levende farver til et køkken eller badeværelse. Med en mosaik har du frihed til at helt tilpasse dit space. Mosaikker kan variere fra et enkelt billede eller mønster til hele landskaber afbildet på væggen. Før installationen, finde et åbent sted hvor du kan gøre en tør køre af briklayout. Inkorporere forskellige flise figurer for ekstra blikfang.

Dækkende farver

En farvet glas flise backsplash kan være en måde at tilføje en smule farve til en neutral køkken plads. Øjnene er hurtigt tiltrukket en lyse grønne eller blå backsplash når du indtaster et værelse, der er primært jordfarver. En anden mulighed er at blande i backsplash med din eksisterende køkken farver. I dette tilfælde kan du vælge lille glas fliser, der matcher farven på maling eller apparat. Hvis du vælger for fliser, overveje at tilføje en kant i en anden farve til nogle forskellige.

Overvejelser

Inden det besluttes at gå med små glas fliser til din backsplash projekt, er der en række ting at huske. Glas fliser har tendens til at koste mere end deres keramiske modstykker. Men de er porøs, hvilket betyder, at de modstå pletter på en måde, som keramiske fliser ikke gør. Opt for professionel installation, hvis du ikke er erfaren med cementmørtel som et dårligt stykke arbejde viser igennem på grund af gennemskinnelighed af fliserne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com