Ideer til små soveværelser for spædbørn

December 10

Ideer til små soveværelser for spædbørn

De littlest en i familien naturligvis får det mindste værelse i huset. Bare fordi det er en stram fit betyder ikke, det ikke kan være en dejlig børnehave. Bruge en kombination af smart møbler udvælgelse og kreativ dekoration til at gøre dit spædbarn plads føler så rummelige og indbydende som muligt.

Barneseng

Brug en lille krybbe med rene linjer til at spare plads i et overfyldt børnehave. For de første mange måneder, kan du holde barnet i en bassinet i stedet for en krybbe til at tage op i mindre rum. Skiftevis, købe en cabriolet, modulære krybbe, der giver mulighed for yderligere sektioner, som dit barn vokser. Hvis du foretrækker det, købe en multifunktionel krybbe med opbevaringshylder nedenunder eller et indbygget puslebord.

Andre møbler

Bruge som lille møbler som muligt på værelset, og bruge bærbare eller sammenklappelige produkter, som du kan folde når de ikke er i brug. Holde en sammenklappelig puslebord mod væggen eller i en nærliggende skab. Bruge en smal, høj hylde til at gemme baby leverancer. Køb i en enkelt "voksen" møbel, såsom en gyngestol eller en kærlighed sæde. Gemme klapstole i skabet i eller i nærheden af børnehaven, hvis du ønsker at underholde gæster i baby soveværelse.

Spejle

Brug lav profil spejle til at tilføje lys og rummelighed til rummet. Installere små spejle overfor windows og lidt over øjenhøjde at afspejle himlen, åbner denne side af lokalet. Scatter dekorative spejle med interessante figurer, såsom sommerfugle, blomster, cirkler og stjerner, langs væggene som lys, luftige dekorationer. Skiftevis, dække en væg med et spejl og holde møbler mod anden siden af lokalet. Spejlet vil afspejle værelse, så det ser to gange så stor.

Udsmykning

Dekorere rummet på måder, der ikke bruger ekstra plads. Male himlen vægmaleri på loftet eller en fantasy slot direkte på væggen. Placere i væg hylder og små legetøj dyr på kanterne mellem baby leverancer. Læg tæpper med stærk, geometriske mønstre i dristige farver på krybbe. Dekorere de kommode eller døren drejeknapper med dyr eller barnlige design lavet af polymer ler. Skru knop, wrap en farvestrålende stykke ler omkring det og form det til en søstjerne eller dyr form. Bage knop efter retninger og sætte det tilbage på døren eller kommode.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com