Ideer til soveværelser med dias til drenge

August 1

Ideer til soveværelser med dias til drenge

Et dias kunne forvandle enhver drengs værelse fra et Standardværelse til et legende domæne. Nogle virksomheder specialiserer sig i at skabe senge med slide vedhæftede filer eller dias til indendørs brug. Disse er generelt mindre end typiske udendørs dias og er beregnet til at passe ind i en standard 8 af 8 fods værelse. Før du installerer et dias i en drengs værelse, gør sikker på der er masser af plads og ingen farlige forhindringer. Skabe masser af plads til at manøvrere rundt om diaset.

Køjesenge med et dias

I stedet for standard køjesenge, sætte en køjeseng med stige og slide i hans værelse. De stablede senge åbne rum. Stigen og dias er enten begge på forreste side af køjeseng eller et dias på forsiden og stige på en tilstødende side. Køjesenge med slide vedhæftede filer er generelt kortere end typiske køjesenge, der holder diasset fra danner en skarp vinkel. Køjesenge måler lidt over 4 fod høj, 6 fod bred og 7 fod lang. Måle størrelsen af soveværelset før du køber køjesenge. Oprettet køjesenge, så de tillade barnet at nemt stå og gå rundt, når du afslutter diaset.

Hems med et dias og telt

Nogle loftsenge er udstyret med et dias, der lægger på toppen og et telt, der dækker nederst halvdel. Teltet udvider udad, gør en rummelig klubhus under hems. Nogle af disse senge har også et telt, der lægger over toppen, at skabe en endnu større hideaway. Loftsenge med dias måle omkring 4 fod høj, 9 fod lang og 8 fod bred. Husk på, en bund og top telt kan tilføje mindst 3 fod i højden og 3 fod i bredden til de nuværende dimensioner.

Læsning området Exit dias

Installere en høj række robust kabinet i hele længden af den ene væg til opbevaring. Bygge en sikker rækværket på tværs af længden af toppen af sikkerhedsgrunde. Skinnen skal være høj nok til at forebygge faldulykker, måle mindst 2 fod i højden. Indstille en brugerdefineret pude på toppen kabinet, at skabe en lang krybekælder. Installere en forsænket bog hylde over kabinetter til at gøre det til en læsning nook. Vedhæfte en stige på ene ende og et dias på den anden. Dette skaber en hævet hvile eller læsning område med en exit dias. Kun installere en konstruktion som dette i et større rum. Holde højden omkring 4 fødder på mest så vinklen på diaset ikke er unødigt skarpe. Skal du ikke installere denne type af læsning krog i en ung barns værelse, der ikke endnu er koordineret; holde børn under 7 off struktur.

Sikkerhed første

Følg alle installationsanvisninger omhyggeligt eller hyre en professionel til korrekt installere senge og opbygge strukturer i et værelse. Indstille pyntepuder under diaset og undgå hårde falls, og lære børn hvordan man korrekt brug indendørs dias. Holde børn under 7 ud af øverste køjer og altid korrekt installere skinner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com