Ideer til stenmur teksturer i soveværelser

October 22

Ideer til stenmur teksturer i soveværelser

Mens boligejerne ofte bruger farve alene til at krydre udseendet af soveværelse vægge, tilføje tekstur til overfladen giver dimensionen plads og øger dens visuel interesse. Ved hjælp af en tekstur, der kan være uventet i soveværelset, som sten, skaber en virkelig slående udseende, der bringer en naturlig, rustik charme til rummet. Vælg mellem flere muligheder for at tilføje sten tekstur til dine vægge, afhængig af hvor fast du gerne virkning skal, uanset om du foretrækker en gør det selv projekt og hvad dit budget er.

Stone flise

For en autentisk sten tekstur på dit soveværelse væg er Natursten fliser en ideel løsning. Find flise, der er lys og tynd nok til væg anvendelse, herunder granit, marmor, skifer og kalksten. Alle disse sten tilføje tekstur og dimension til dit soveværelse vægge. Disse fliser er dog normalt beregnet til væg ansøgning i et badeværelse. Fordi flise på dit soveværelse væg ikke er udsat for våde forhold som badeværelse flise er, bruge tynde sæt i stedet for mørtel til at overholde flise til dine vægge. Du skal muligvis bruge en diamant sav til at skære nogle af brikkerne til at passe, så hvis du er ubehageligt arbejde med elværktøj, overveje at hyre en entreprenør.

Faux sten paneler

Hvis du ikke ønsker at forpligte sig til flisebelægning dit soveværelse, tilbyder faux sten paneler teksturen af sten til en lavere pris. Disse paneler er lavet til at ligne en række af natursten, som kampesten, floden rock og granit, men er lettere og nemmere at installere end stone flise. Mens panelerne kræver lim eller en anden type af lim til at overholde dem til væggen, låses de enkelte stykker normalt sammen for at gøre det lettere at oprette forbindelse. Brug caulk at forsegle sømmene og sikre paneler på væggen for de bedste resultater.

Sten tekstureret tapet

En anden budget-venlige mulighed for at tilføje sten tekstur til dit soveværelse vægge er faux sten tapet. Tapetet har en ru overflade, der ligner udseendet af faktiske sten. Men det er så nemt at hænge som almindeligt tapet, så du kan hurtigt oprette en sten accent væg til dit soveværelse. Papiret kan købes i en bred vifte af sten mønstre og farver, så du kan finde en indstilling, der passer til resten af dit indretning. Tekstureret sten tapet er også nemmere at fjerne end Natursten fliser eller faux sten paneler, som giver dig mulighed for nemt ændre din væg udsmykning, hvis stemningen slår.

Faux finish

Den nemmeste måde at tilføje sten tekstur til dit soveværelse væg er at bruge en faux finish teknik. Med noget mere end et par dåser af maling, glasur og de rigtige værktøjer, kan du oprette en imiteret marmor finish til din væg, der føjer tekstur og elegance til dit soveværelse. Nummer hen til en faux marmor finish er at bruge ostelærred for at gnide maling og glasur ind i væggen i en hvirvlende bevægelse, så du opretter et marmoreret look. For det mest autentiske udseende, skal du bruge en lille børste til at tilføje veining på tværs af din væg. Gå over de våde vene mærker med en tør pensel til at blødgøre dem, så de fremstår mere realistisk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com