Ideer til stenmure & kolonner

November 6

Ideer til stenmure & kolonner

Stenvægge eller kolonner er gave at have i haven eller gården. Sådanne elementer gør udendørs rummet synes statelige og lidt vintage, som om det var en have på det engelske landskab på århundredeskiftet. Når det kommer til installation eller remodellering stenmure eller kolonner har du nær uendelige designmuligheder.

Buet flise væg

En lav flise væg vil skabe en iboende destinationspunkt i haven eller gården. En buet flise væg kan ombrydes omkring en mindre sten terrasse eller fastlægge grænserne for forskellige områder af din have. Flise er et egnet materiale til vægge, da det er så alsidig og kan kigge enten statelige og elegant eller afslappet og casual. En lav flise hegn og wrap omkring blomsterbede, træer eller endda kuvert en ønskebrønd godt eller Dam.

Sten kolonner

Sten kolonner giver enhver have en mere fremtrædende og regal kvalitet, hvilket gør du føler som om du var i en udendørs museum. Sten kolonner er højde eller alsidighed, som du kan vælge enkel kolonner lavet af neutrale farver af sten og marmor eller dem, der er mere udsmykkede. Udsmykkede stensøjler kommer i mere levende nuancer og har komplekse udskæringer og andre detaljer. Kolonner findes i alle størrelser og højder. Du kan endda bruge sten kolonner som en erstatning for et espalier og tilskynde klatring planter og blomster vokse op langs kolonnerne.

Stablet sten mur

En stablet sten mur er en passende tilføjelse til enhver have, som sådan en væg giver dig alsidighed og en iboende naturlige kvalitet. Stablet sten vægge ser slående lav eller høj, buet eller lige. Du kan bruge dem til kontrast mursten eller flad sten veje i din have, skal du bruge dem til at fastsætte grænser for din ejendom i en afslappet måde eller bruge dem omkring blomsterbede. Stablet sten vægge par pænt med en bred vifte af haven tilbehør fra træ Tønder og bænke til smedejern havemøbler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com