Ideer til store soveværelser med senge i værelser

September 26

Ideer til store soveværelser med senge i værelser

Nogle udfordringer er god, som fylder rummet i et stort soveværelse endnu holder en behagelig indretning. I stedet følge konventionelle design--- og placere i sengen ved siden af en væg---være original, og stå seng midt i rummet. Ikke alene gør denne gratis plads til andre elementer på væggen, men det giver også et skjult rum bag hovedgærde.

Faux flydende væg

En metode til jorden en seng midt i rummet er ved at oprette en faux flydende mur. Skabe på væggen ved hjælp af bagpaneler af to store reoler. Ved at skubbe din hovedgærde ved siden af de bagpaneler, giver du illusionen af en mur. Yderligere illusionen af maleri, farvning eller tilføje tapet til bagpanelet. I rummet bag bed, tilføje læsestof, ekstra lagerplads i spande eller kurve, et lille fjernsyn og andre elementer, du har brug for at gemme, men ikke ønsker at blive set.

Curtain Wall

Hvis du placerer en himmelseng i midten af rummet, kan du bruge gardiner bag hovedgærdet til at oprette en ringmur. Sjældent folk åbne gardiner på toppen af en himmelseng, som det er normalt for sider og tilbage som er åbne. Bruge rummet bag gardinerne til at sætte din øvelse udstyr såsom løbebånd, vægt maskine eller cykel. Eller gøre en læsning krog, med en lille besvimelse sofa eller et par behagelige stole, en lampe og en tabel.

Skærm

En elegant japansk sammenfoldelig skærm, med elfenben og jade mellemværker, bringer opmærksomheden fra placeringen af sengen i midten af rummet til skærmen selv. Skærmbilledet høje omgiver hovedgærdet og to japansk stil sengelamper ved siden af sengen. Hold arbejdet med fruen i huset bag skærmen, en sort lak skrivebord og komfortable stol. Dette område indeholder hendes bærbare computer, skrive pen og quill, sammen med små hylder til at holde hende filer, korrespondance, dato bog og andre elektroniske gadgets.

Plads

Nogle mennesker foretrækker en minimalistisk tilgang og ønsker ikke at bruge rummet bag sengen til noget. Dette vil efterlade en tom eller negative plads, som vil være forpligtet til at være afbalanceret ud i rummet. Meget ligesom sammensætningen af et billede, bliver rummet nødt til at indgå i en samlet design-ordningen. Dette kan gøres ved hjælp af udsigten fra vinduet til at give en følelse af afstand eller placeringen af møblerne på værelset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com