Ideer til Swag gardiner

October 6

Ideer til Swag gardiner

Swag gardiner består af et langt stykke stof draperet over en gardinstang, således at enderne hænge ned ligesom gardiner på hver side og midten droops i en bred "U" form. Stof enderne, der hænge ned til at oprette gardiner kaldes jabot og den midterste hænge er en swag. Vindue behandling er enkle at oprette, og kan se så almindeligt eller omfattende som ønsket.

Casual hvid

Hjælpe med at lyse op dit værelse og blødgøre linjer omkring en kantede vindue med en hvid swag gardin. Den grundlæggende gardin består af en lang, rektangulær, semi-ren og skær, hvidt Organdie tørklæde. Tørklædet forhæng over en runde gardinstang, således at midten droops ned over toppen af stangen, og hver afgrøde falder fra stangen. Hvide plastik bånd svøbt rundt om stangen og skjult blandt folderne hjælper med at sikre gardiner for at holde dem fra at glide.

Land ternet

Kombinere de kantede linjer af en tern med de svungne linjer af en swag gardin til at give et lille vindue et simpelt men sofistikeret landskab touch. Tæppet består af en blå og hvid ternet sengetøj rektangel med færdige hems. Gardinet folder i halve jævnt, og en tynd matchende bånd bånd i en bue omkring midten af rod og gardin folden.

En anden lille ternet bånd bundet i en bue sikrer den venstre stykke stof til den venstre ende af stangen til at oprette en lille swag. En tredje lille bånd sikrer den rigtige stykke stof til højre ende af stangen. De resterende stof hænger ned for at oprette jabot, der ender på bunden af vinduesrammen.

Elegant sort

En sort swag gardin tilføjer et strejf af elegance og formalitet til ethvert stort vindue. Bred tæppet består af en lang stykke sort silke beskæres på alle fire sider med en tynd streg af sort fløjl. Stoffet ombryder over den venstre tredjedel af gardinstang fem gange, forlader nok silke hængende ned til at oprette en gulv-længde afgrøde.

Den silke gardin droops ned over den midterste tredjedel af stangen og fejer bagsiden opad, da det ombryder fem gange over den rigtige tredjedel af stangen. De resterende stof hænger ned fra højre side til at oprette et andet gulv-længde afgrøde. En sort silke bånd bånd i en lille bue på hver ende af gardinstang at sikre swag gardiner på plads.

Funky lilla

Bruge lilla organza og farverige perle trim give et kedeligt billede vindue en funky stil. Den usædvanlige gardin består af et stort rektangulært stykke af lilla organza med lille perle trim syet langs hver side. Den venstre ende af fabric bånd omkring den venstre ende af gardinstang i en lille knude. Den lille hale putter ind i knude for et rent udseende.

Stoffet droops lidt før binde i en knude over stangen til at oprette en lille swag. Tre mere knob oprette ialt fire swags på tværs af stangen. De resterende stof hænger ned fra den højre ende af stangen til at oprette en enkelt gardin design.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com