Ideer til Swags

July 2

Ideer til Swags

Udtrykket "swag" kan henvise til en en pryd guirlande af blomster, frugt og grønt eller et gardin eller stykke eller stof fastgjort over et vindue og hængende i en buet mode. Som et dekorativt element henlede swags opmærksomheden på Vinduer, døre, pejs mantels, hylder, vægge, trapper eller ethvert sted, hvor de kan være sikkert fastgjort. For at konstruere en swag, vælge fra en lang række materialer, herunder stof, perler, kviste, tørrede blomster, ferie ornamenter eller andre dekorative elementer.

Gardin Swags

Gardin swags tjene ofte som et dekorativt alternativ til fuld størrelse vindue gardiner eller forhæng. Normalt er knyttet til et gardinstang placeret øverst i et vindue, kan en swag være gammeldags ud af en række stoffer fra tunge, lys-blokerende materiale til let, rene klude. Ideer til gardin swags omfatter de overlappende swag, hvor center swag er helt synlige og overlapper kanten af swags på begge sider af det. Et andet populært valg er side-by-side swag, som består af individuelle swags følgeskab på toppen af jabot eller rosetter.

Naturlige Swags

Et alternativ til traditionelle runde kranse, blomster eller frugt swags kan bruges til at dekorere entryways, pejse, døre, vægge eller windows. Du får en swag af friske blomster, at vælge blomster som tusindfryd, solsikker, hortensia, syrener eller nogen blomster, der er i sæson. Oprette en duftende swag af frisk frugt ved hjælp af lyse-røde æbler, pulserende citroner og limefrugter, rigt farvede tranebær eller gyldne pærer. En swag, som vil vare længere end et par dage eller uger, kan du kombinere tørrede blomster med andre naturlige elementer såsom kviste, pyntegræsser eller lille fugl reder.

Ferie Swags

Swag ideer til ferien spænder fra naturligt at glitrende. Ferie swags gør en smuk skærm på pejse, langs trapper, døre og vinduer, og endda på bagsiden af spisestue stole. En favorit ferie swag idé har den traditionelle kombination af grankogler og stedsegrønne grene. For en swag med ferie funkle, loop skinnende glasperler rundt nøgne grene af forskellige størrelser og tilføje en klynge af ornamenter i midten. Hvis du vil oprette en duftende swag, slips frisk kanelstænger til grene malet hvide og sikre swag med en bred satinbånd.

Yderligere Swag ideer

Swags kan bruges som dekorative elementer ved særlige begivenheder som bryllupper, jubilæet, 16års fødselsdag, barnedåb og gradueringer. Du kan oprette en swag fra en række materialer, herunder tyl, urter, dekorative lys, buer, blade, blonder, vilde blomster, fisse pilegrene og bær. Sikre en swag i en placering ved hjælp af bred satinbånd til en mere formel udseende eller raffiabast, garn eller sejlgarn til en mere afslappet stil.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com