Ideer til tema soveværelser

February 16

Ideer til tema soveværelser

For nogle personer er et soveværelse bare et sted at sove om natten. Men for mange andre, er det et fristed, hvor de kan gå til at læse, Se TV, tænke og slappe af. Dekorerer dit soveværelse i et tema, der passer til din personlighed eller interesser er en måde du kan gøre det en sjovere sted at være. Med så mange soveværelse temaer at vælge imellem, kan du blot beslutte at nyistandsætte hvert soveværelse i dit hjem.

Temaer for voksne

En ideel soveværelse skal passe til din personlige stil samt din ægtefælle. Hvis lyse farver er, hvad du vil, kan du prøve en citrus tema. Male væggene en lys orange, lime grøn eller gul farve. Hvide møbler fungerer godt med disse farver og gør væggene pop endnu mere. Sengetøj og vindue behandlinger med billeder af frugt eller blomster komplet temaet.

Hvis et lyst soveværelse ikke er din idé om afslapning, gå med en sofistikeret marokkanske tema. Male væggene en rig og fed farve som orange, guld, lilla eller rød. Mørkt træ, håndmalede og smedejernsmøbler passer dette tema godt. Vælg sengetøj med dristige farver, mosaikker, flise design, juveler og silke, glem ikke de marokkansk-inspirerede accenter som en blonde og florlet baldakin, stort spejl, orientalsk tæppe og udsmykkede lanterner.

Tema for drenge

Brug din søns interesser som inspiration til sit soveværelse tema. Hvis han elsker sport, gør hans yndlingshold tema i hans soveværelse. Male sine vægge hold to farver eller bruge sports-tema tapet. Indrette rummet i glat sort møbler og omfatter hylder for at vise sport memorabilia. Hænge et indrammet billede over hans seng af holdet, deres logo eller hans foretrukne afspiller. Omfatte yderligere møbler og accent stykker som en basketball-formet lampe eller en sækkestol, surfing board hovedgærde, pegboard for baseball caps og et lille skab til ekstra lagerplads.

Temaer for piger

Din datters soveværelse er et sted, hvor hun kan virkelig udtrykke sin personlighed. Invitere hende til at hjælpe med redesign af hendes soveværelse at være sikker på hun elsker hendes nye tema. Gøre hendes favorit farve tema i hendes soveværelse, som en smuk i lilla tema. Male væggene to forskellige nuancer af lilla eller bruge lilla blomster tapet. Indrette rummet med hvide møbler og en drømmeseng eller sengehimmel seng. Vælge sengetøj der er lilla og en anden farve hvid, lyserød, rød eller orange.

Hvis lilla er for kliché, prøv en picnic tema. Male væggene en neutral farve hvid, creme eller tan. Indrette rummet med rige træ eller log møbler. Vælg sengetøj og tæpper, der er rød og vindue behandlinger og pyntepuder, der har røde og hvide kontrol.

Temaer for babyer

Selvom dit barn ikke kan virkelig værdsætte hans soveværelse tema nu, hvis du vælger en moderne tema vil han kunne nyde det når han er ældre samt. Give ham en form og farve tema. Male sine vægge, vekslende nuancer af blå og accent dem med en række store blå, sorte og hvide cirkler. Indrette rummet med møbler og en krybbe, der er enten sort eller hvid. Omfatte sengetøj og vindue behandlinger, der er blå, sort og hvid med koordinerende cirkler eller striber.

Baby pige, skal du erstatte blå nuancer med nuancer af pink eller lilla. Hvis du er ikke sikker på dit barns køn eller ønsker en kønsneutral værelse, skal du bruge nuancer af grønt eller pastel appelsiner og gule i stedet for pink eller blå.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com