Ideer til to-etagers vindue behandlinger

July 3

Ideer til to-etagers vindue behandlinger

To-etages vinduer har en skala og højde med enestående udsigt over ydersiden mens badning indendørs i naturligt lys. At finde vindue behandlinger for sådanne høje vinduer, der fungerer sammen med din stil og eksisterende indretning kan være en udfordrende virksomhed. Uanset om du er på et budget eller Leder du efter en brugerdefineret vindue løsning, er mange valgmuligheder tilgængelige for vindue behandlinger, der passer til mode i dit hjem.

Forhæng

Forhæng ramme et vindue, og de tilføjer et element af farve, og afhængigt af stoffet du vælger, tekstur. Du kan bestille brugerdefinerede gardiner til at passe de to-etages vinduer i dit hjem; eller hvis du er handy med en symaskine, du kan lave din egen efter nøje måle længden og bredden af din windows. Hænge din forhæng med dekorative stænger, der supplerer din indretning, og tage din længde målinger efter installation din stænger, så du ved hængende længden af stangen til gulvet.

Kapper

Vindue sengeforhæng tilbyder den farve og tekstur af gardiner, men fordi de dækker kun den øverste del af vinduet, de behøver ikke at være custom-beordret til at passe vindue længde. Kapper arbejde godt med to-etages vinduer, dækker ikke mere end den øverste tredjedel af vinduet selv. Dette giver mulighed for det naturlige lys i fra uden for uden hindringer. Disse typer af vindue behandlinger kommer i en bred vifte af stilarter, fra uformelle, samlet stilarter, som kan knyttes til simple hængende stænger til meget struktureret og skræddersyet sengeforhæng, der knus de øverste linjer i dit windows.

Swags

Swag-stil gardiner giver en fejet, drapere-stil effekt, der låner en look af blødhed og elegance til et værelse. For værelser med store, høje Vinduer slører en swag gardin de hårde kanter i rummet. Swags kan være skræddersyet til at passe din windows, du kan gøre dem selv efter nøje måling din windows, eller du kan drapere en serie af lange vindue tørklæder over ornamentale stænger til at skabe en billig swag, der vil passe en to-etagers vindue.

Romerske nuancer

Romerske nuancer, når sænkes, give privatliv og skygge fra udendørs. Når de er rejst, har de udseendet af en valance. Du kan skræddersy for romerske nuancer til at passe din windows, eller du kan gøre dem selv fra stof, der supplerer din indretning. Omhyggelig måling er væsentlige, når gøre romerske nuancer eller brugerdefinerede-bestilling, og bedste resultater opstår, når du bruger en sværvægter home decor stof.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com