Ideer til tøjvask værelset funktioner

March 9

Ideer til tøjvask værelset funktioner

Vaskeri faciliteter spænder fra en stablet vaskemaskine og tørretumbler i hjørnet til et stort rum dedikeret udelukkende til vaskeri opgaver. Hvis du er heldig at have et stort vaskerum, har du større fleksibilitet i de funktioner, du vil tilføje. Der er flere funktioner til at overveje, som vil hjælpe med Tøjvask værelse organisation og gøre vasketøjet lettere at håndtere.

Vask

En vask viser sig nyttigt i et vaskerum til mange formål. Vask hjælper med Pletfjerning og giver dig en placering for håndvask sarte genstande. Det gør rydde op let når Tøjvask vaskemiddel udslip eller hunden sporer mudder ind i stuen. Hvis vaskerum har også en post fra udendørs, giver en vask en hurtig sted at vaske efter leger eller arbejder uden for. En simpel nytte vask er nok til et vaskerum.

Hængende Bar

En hængende bar giver et sted for elementer, du ikke vil tørre i maskinen. Det giver også dig at hænge dit tøj straks efter udtagning fra tørretumbleren. Dette mindsker chancerne for rynker og tillader dig at bære tøj direkte til skabet. Et skab rod fungerer godt i vaskerum for hængende plads. En anden mulighed er at købe en fritstående vaskeri rack, der foldes op, når ikke i brug. Du vil ikke kunne bruge bøjler med det, men det virker godt til luft tørre tøj.

Opbevaring

Tøjvask værelset opbevaring er en vigtig funktion for rummet. Enten åbne hylder eller lukkede kabinetter arbejde afhængigt af ressourcerne og dit budget. Lagerområdet fungerer godt for ekstra Tøjvask forsyninger, jern og andre elementer, du vil gemme i området. Hvis vaskerum fungerer også som en indtastning eller et Ammans, opbevaring til frakker, støvler, vanter og andre udendørs elementer også viser sig nyttigt. Locker typelagring fungerer godt for dette formål.

Folde område

En dedikeret folde område i rummet gør vaskeri pligt meget lettere. Bygget i bordplader er en mulighed, hvis værelset er stort nok. Dette giver en robust stedet for at folde alle vasketøjet. Du kan også vælge en tabel for at folde tøj. En tabel, der foldes op, når ikke i brug er gavnlige, hvis plads er begrænset i vaskerum. Du ønsker en slidstærk overflade, der holder til hyppig rengøring, som du ønsker en ren overflade for vaskeriet.

Opgave belysning

De fleste vaskerum have en form for overhead belysning turneringsplaner. Du vil have en overhead lys med ekstra opgave belysning på strategiske områder af rummet. Tilstrækkelig belysning gør det lettere at kontrollere for pletter og identificere beklædningsgenstande. Wall-monteret lys eller under kabinet belysning fungerer godt til vaskerum.

Tøjvask sorteringsanlæg

En delt vaskeri hæmmer fungerer godt for sortering dit snavsede tøj. En anden mulighed er at købe enkelte hæmmer for de forskellige typer af tøj. Antallet af sektioner skal du afhænger af antallet af mennesker i familien og den måde du sortere ud dit tøj.

Strygebræt

Et Sammenklappeligt strygebræt fungerer godt i vaskerum. Dette giver dig mulighed at folde det og lægge det væk når den ikke er i brug. En indehaver af en bræt monteret på væggen holder bestyrelsen, når det ikke er i brug. Mange strygebræt indehavere har også et sted for jern, så du kan oprette en Strygning center.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com