Ideer til ture-tema børnehave

October 13

Ideer til ture-tema børnehave

Beslutte et tema for et barns værelse kan være udfordrende for snart-til-være forældre. Selv om masser af fælles temaer findes, såsom eventyr eller børnerim, en del af udfordringen er at komme op med et originalt tema, måske en, der repræsenterer livets nyfødte er ved at indlede. I lys, der muligvis ikke mere passende tema for en børnehave end "rejser."

Noahs Ark

Noahs ark er en favorit Bibelen historien for mange børn. Det udgør også den ultimative rejse--den spæde familie, der overlever oversvømmelse for at starte verden på ny, to og to. Ud fra en visuel synsvinkel--især hvis du ved du har tvillinger--gør det en awesome tema for en børnehave. Opsøge lamper, sengetøj og udstoppet legetøj, der repræsenterer dette tema. Dække væggene med Noahs ark tapet. Find en toy replika af ark til at sidde på dit barns kommode. Male billeder fra historien, såsom rainbow, på forsiden af dit barns kommode eller på enderne af krybbe; Disse påskrifter symboler belyse løftet om livet begynder på ny.

En rejse på tusind Miles

Livet er en tusind miles legendariske rejse, der begynder med dit barns første skridt. Med det rigtige valg af visuelle elementer, kan dit barns børnehave repræsenterer denne rejse. Start ved at male et farvestrålende vægmaleri på væggen, der viser en lange, snoede vej opdeling i to på horisonten. Omfatte en lille rejsende på hendes livsrejse, med hendes fodspor, slæber hende på vej. Har lille sko bronzed og gjort til bogstøtterne for hendes baby bøger, nursery rhymes og snart-til-være foretrukne historier. Kig til tapet grænser med sko eller rejsende på det. Spejde ud smide tæpper, der enten har fodspor på dem eller er formet som fødder.

Huckleberry Finn

For forældre, der ved, de vil have en lille dreng, er eventyr af Huckleberry Finn moden med rejse symboler, som floden. For at bringe dette motiv til livet i din baby værelse, kigge efter en mobil prydet med komisk fisk og fiskere i Dr. Seuss-stil farver. Ekko farverne og floden tema i tæpper. Gøre et foto quilt og gardiner med Huck og hans rejse kammerat Jim på dem ved at overføre illustrationer af historien fra antikke børnebøger. (Se ressourcer du kan finde flere oplysninger om photo quilts). Har en dukkemager oprette stiliserede Huck og Jim dukker; Placer dem på deres helt egen river raft på barnets kommode. Endelig brev citater fra bogen langs væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com