Ideer til typer af værelse delelinjer

July 11

Ideer til typer af værelse delelinjer

En rumdeler er en interiør-udsmykning værktøj, at boligejerne bruger til at oprette to adskilte rum inden for en enkelt værelse. For eksempel kan du bruge en rumdeler, at opdele et soveværelse mellem to stridbar søskende eller at oprette et lille møde eller spiseplads inden for en større stue eller stuen. I forhold til at installere nye vægge, er opsætning af værelse delelinjer en billigere og mindre arbejdskrævende projekt. Hvis du er interesseret er du bruger en rumdeler, der er mange typer at vælge imellem.

Gennemskinnelige værelse delelinjer

Gennemsigtige rum dividers tillader lys at passere igennem dem uden mulighed for detaljerede billeder. Det betyder en gennemskinnelig rumdeler kan oprette personlige oplysninger til en skiftende område uden at blokere en rumbelysning, være det naturlige--fra solen - eller elektriske pærer. En af de mest populære eksempler på en gennemskinnelig rumdeler er en shoji skærm, som har japansk oprindelse. En typisk shoji skærm består af et netværk af trærammer, der ligner små vinduesrammer. Men i stedet for at holde ruder af glas, som led i en shoji skærmen holder paneler af lys-filtrering papir. Disse papir paneler har ofte dekorative funktioner, hvilket gør shoji skærme, nogle af de mere elegante sorter af værelse delelinjer.

Reflekterende værelse delelinjer

I modsætning til en gennemskinnelig rumdeler tillader en reflekterende rumdeler ikke lys at passere igennem. I stedet, en reflekterende rumdeler bounces indkommende lys tilbage udad, som kan hjælpe indvendige rum fremstår lysere og mere rummelige. En idé til at skabe et reflekterende rumdeler er at oprette en stor, høj fritstående spejl, der har to reflekterende sider. Alternativt kunne du dækker begge sider af en shoji skærmen-- eller lignende struktur--med flere, små spejle.

Beaded gardiner

En anden mulighed for at skabe et reflekterende rumdeler er at bruge en beaded gardin dækket med reflekterende perler. Beaded gardiner, ud over at bidrage til en vintage, 1970s-inspireret stil, tillader luft og folk til at passere let gennem dem, hvilket øger luftcirkulationen samt bekvemmelighed. Forudsat du placere træk dele af perler tæt nok sammen, kan en beaded gardin overdøve nok lys til at skabe personlige oplysninger. Der er en række materialer--bortset fra reflekterende dem--for at skabe beaded gardin room dividers. Disse materialer omfatter akryl perler, lille træ paneler, stumper af metal og skaller.

Nyorientering møbler

Som et alternativ til bygge eller købe en ny rumdeler, kan du oprette en rumdeler af nyorientering et eksisterende stykke af møbler. Brug en fritstående spejl, som du allerede ejer, for eksempel, er en måde at du kan genbruge møbler for at skabe et reflekterende rumdeler. Andre ideer til en rumdeler omfatter positionering en buffet bordet i midten af et rum eller positionering en bogreol mod en væg, således at dens længere, bredere side stikker ud, skaber en lille væg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com