Ideer til udendørs gardiner

July 14

Udendørs gardiner skal være holdbare og i stand til at håndtere forskellige temperaturer og betingelser såsom hundekoldt og varme fugtigere. Traditionelle indendørs gardiner vil bære, fade og tiltrækker mug og meldug i fugtige måneder af året. I stedet for at købe dyre udendørs gardiner, skal du bruge kreative ideer til udendørs gardiner. Udendørs gardiner kan bruges til at oprette en sikker havn eller tilføje et element af prestige og klasse til din terrasse eller lanai.

Badeforhæng

Bruge badeforhæng til udendørs gardiner. Badeforhæng er lavet til at modstå fugt og fugtigere opbygning og kan findes i forskellige stilarter og farver. Du kan finde badeforhæng lavet af forskellige materialer samt til suite din udendørs projekt. De kan findes i plastmaterialer eller klud, der er blevet behandlet med en plastik belægning for bevarelse. Vælg den gardin, der passer til din stil og det udseende, du går efter. Brug kroge, skruer eller søm Dukanvedhæfte badeforhæng øverst i hvor det er at være placeret. Badeforhæng kan bruges som paneler til at gøre en kolonne udseende eller kan være overlappede til fuld dækning.

Tyl

Køb tyl indendørs gardin paneler. Tulle er meget let og giver god luftgennemstrømning, så ikke vil det vokse mug eller meldug fordi det tørrer meget hurtigt. Funktionen letvægts af tyl gør det også nemt at hænge udendørs. Bruge et tykt stykke garn i midten af tyl gardin til at oprette et dekorativt udseende til hvert panel. Du kan overlappe tyl for at skabe en følelse af at walled i. Ved overlappende forskellige farver i samme farveskema kan du oprette en dekorativ og kreative stemning til din udendørs område. Du kan også drapere tyl fra hjørne til hjørne over gardiner til at oprette et dekorativt udseende.

Brug gitter

Bruge gitter til at skabe en væg effekt, der kan bruges til beskyttelse af personlige oplysninger eller følelsen af udstødelse. Opbygge et gitter mur omkring pladsen dine ønsker til afsnittet. Maling eller pletten gitter en farve, der vil supplere de gardiner, du vil bruge. Line gitter med udendørs gardiner til at oprette en sectioned ud område udendørs. Du kan drapere gardiner fra toppen af gitter til jorden til fuld dækning. Du kan også drapere gardiner overhead for at oprette en falsk tag ved hjælp af hvid eller anden fast farvet gardin.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com