Ideer til udsmykning et kontor på en Budget

December 3

Ideer til udsmykning et kontor på en Budget

Udsmykning dit hjemmekontor at ligne en professionel office, der er komfortable og funktionelle ikke behøver at koste en mindre formue. Få kontor du vil, om lys og luftig eller rig og sofistikerede, og ophold inden for dit budget ved at være kreativ. Skriv ud af dit budget, tage bestik af, hvad du allerede har og prioritere for de ting, der er vigtigst, såsom en ergonomisk stol.

Grundlæggende

Male kontor i en lys, luftige farve med en væg der tjener som en accent væg i en levende farver. Rød, for eksempel, er en stimulerende farve, der normalt inducerer energi. Vælg en farve, som du nyder. Tilføje en område tæppe, der inkorporerer farver eller et design, der supplerer vægfarven eller en grundlæggende dekorative farveskema du ønsker at indarbejde i rummet.

Furntiure

Sand og pletten gamle kontormøbler med enhver farve pletter eller maling til at oprette kontormøbler du ønsker. Oprette et sæt af møbler, der ser ud til at matche, selvom stykkerne kommer fra forskellige steder. Alternativt kan du lave dit eget skrivebord ved hjælp af bagsiden af en almindelig dør og ben købt fra et hjem forbedring butik. Spraymaling wire hylder eller stativer hvis du ikke kan købe nye hylder. Oprette en interimistiske credenza eller tabel med malede arkivering kabinetter. Bruge slipcovers opdatere gamle stole, hvis du har brug for yderligere siddepladser i dit kontor. Tjek brugte butikker eller værftets salg, hvis du ikke har gamle møbler du kan bringe ind i dit kontor.

Organisation og opbevaring

Give tilstrækkelig plads til at gemme og organisere alle de papirer og du skal holde i dine office-filer. Hængende filer, kan vævede kurve eller plast placeringer holde dine papirer organiseret uden at det koster for meget. Bruge plain bankmand bokse, hvis du har tonsvis af filer til butik og ingen kabinetter til at gemme dem. Holde kasserne i et skab, hvis du ikke har brug for konstant adgang til filerne. Optage så meget lagerplads til dine møbler som muligt. For eksempel, genbruge en gammel sofabord med en hylde og skuffer skal bruges som storage og en bænk ved at tilføje kurve nedenunder og puder på toppen.

Tilbehør

Lyse op dit arbejdsplads med simpelt tilbehør, der bringer en masse karakter. Bruge dekorative krukker, vaser eller urner som pen holdere på dit skrivebord. Tilføje et par af planter, hvad enten silke eller live. Vise dine bøger eller encyklopædi på en bogreol. Ramme en stor kork bord eller whiteboard med en tyk ramme malede den samme farve som en hylde eller arkivskab. Vise et par billeder i rammer malet samme farve. Brug en opgave lampe på skrivebordet til at levere den rette belysning til når du arbejder. Hænge spejle eller kunstværker på væggene i grupper af en, tre eller fem. Bruge behagelige billeder, der supplerer stilen i dit kontor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com