Ideer til udsmykning et loft

January 25

Ideer til udsmykning et loft

Lofter er undertiden kaldes den femte væg. Lofterne går ofte ignoreret og prunkløst, selv om de er det første, du ser, når du vågner. Du kan selv har købt dit hus på grund af de høje lofter. Maleri et loft er en ekstra mulighed for at bruge farve i et rum. Dekorere dit loft for at fremhæve dit værelse.

Bjælker

Træ bjælker eller faux bjælker kan installeres på et loft for farve og interesse. Bjælker kan findes i traditionelle og rustikke huse. En have tema overveje at placere et gitter på dit loft. Bjælker kan males i samme farve som loftet eller en mørkere brun eller sort til at gøre den arkitektonisk element pop.

Kalkmalerier

Du behøver ikke at være en kunstner til at have et loft vægmaleri. Male indersiden af en bakke loft i en faux finish til at ligne skyer, en solnedgang eller marmor. Tapet grænsen kan også bruges på kanten af et loft til at ligne trim. Hvis du ønsker en mere omfattende vægmaleri, bruge stencils på lærred. Det vil være lettere at arbejde på gulvet og derefter anbringe de færdige stykker til loftet.

Malede lofter

Paint er en nem måde at dekorere et loft. Kig på maling chip, der indeholder din vægfarve og gå et par nuancer lysere at finde en koordinerende farve. For en mere eventyrlysten værelse male loftet en himmelblå at simulere karakter. Bringe loftet farven på væggene til flere inches. Dette vil give virkning af en Gråsælens loft eller handling som faux kroneformen. Hvis du har en bakke eller trin loft, vise det frem. Male den højeste del af loftet i en fed farve.

Molding

Molding kan tilføje interesse for et loft. Crown molding caps fra væggene mens tegning øjet opad. Trim kan også placeres på omkredsen loftet for at skabe en elegant værelse eller faux bakke loft. Hvis dit værelse mangler arkitektonisk interesse, kan støbning være en billig løsning.

Belysning

Reb lys kan føjes til en bakke loft at belyse og give blødere belysning til rummet. Tænk på belysning fastholdelsesanordningen som smykker til rummet. Vælg en omfattende lysekrone eller interessant papir skygge. Toppen det ud med et loft medallion for tilføjet flair.

Stof

Tenting et loft tilføjer et dramatiske, romantiske element til rummet. Hvis ikke du er op til et så omfattende projekt, kan du overveje at bruge stof på en mindre skala. Gøre brug af en sengehimmel seng og drapere linned stof over toppen for et moderne look.

Drop lofter

En dråbe loft kan være din mindst favorit funktion af rummet. Installere tynde plader af luan krydsfiner for et slankt opdateret look. Erstatte gamle eller forældede loftplader med friske nye versioner. Tal med en entreprenør om at fjerne drop loft.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com