Ideer til udsmykning et soveværelse med Dallas Cowboys fodbold

January 29

Ideer til udsmykning et soveværelse med Dallas Cowboys fodbold

For nogle små drenge er at have et rum til deres foretrukne fodboldhold så cool som det bliver. For en dreng, der elsker Dallas Cowboys fodbold team, gøre sin drøm til virkelighed med et par enkle rører, der hjembringe temaet, eller går alle ud med Dallas Cowboys indretning fra væggene på gulvet.

Vægge

Start din Dallas Cowboys soveværelse med væggene. Team farver er grå og blå, så male væggene i en af farverne og trim i en anden. Logo for Cowboys indeholder en stjerne, så male en stor stjerne på en af væggene. Du kunne også bruge stjernen på en accent væg - male én væg dybblå og derefter male en stor stjerne på det. Overlade resten af væggene grå. Alternativt, blot bringe temaet til væggene ved at vælge en Dallas Cowboys kant.

Gulve

Fortsat temaet for din Dallas Cowboys soveværelse med gulvet. Vælg et tæppe, der ligner en fodbold, eller købe en Dallas Cowboys tæppe fra en Cowboys' habengut butik eller online. Hvis du ønsker at gøre en stor fodbold erklæring, installere grønne tæpper, der ligner den falske græstørv, der mange stadions bruger. Hvis du har trægulv, male dem med hvide linjer, således at rummet ligner en fodboldbane.

Sengetøj

Binde i sengetøj med Dallas Cowboys tema. Gå med grå plader og en dyb blå sengetæppe, hvis du er på udkig efter noget simpelt. For mere effekt, skal du vælge ark og et tæppe med Dallas Cowboys-logoet fra en licenseret Cowboys butik. Glem ikke gardiner. Vælg grå eller blå gardiner, gardiner med Dallas Cowboys logo på dem eller blot et sæt af gardiner med fodbolde på dem.

Tilbehør

Tilbehør kan hjælpe pull Dallas Cowboys-tema soveværelse sammen. Finde plakater eller store billeder af din søns favorit Dallas Cowboys spillere, på stadion eller cheerleaders, ramme dem og hænge dem på væggen. Vælg en lampe til natbordet, der har et fodbold-tema skygge eller base. Plads Cowboys hjelme og fodbolde på hylderne i rummet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com