Ideer til udsmykning et stort vaskerum

July 15

Ideer til udsmykning et stort vaskerum

Vaskeriet er ikke ofte forbundet med high-class udsmykning. Ofte, er det bare et rum med en vaskemaskine og tørretumbler kun bruges til rengøring af tøj. Hvis du har et stort vaskerum, ikke forsømme det. Dekorere det i stil, som du ville gøre med ethvert andet rum i huset. De fleste mennesker gør talrige masser af vasketøj hvert år så designe en stilfuld plads hvor du kan gennemføre denne akkord.

Hvid

Hvid er ofte forbundet med renlighed og sterilitet, begge attråværdig egenskaber af et vaskerum. Mens en all-hvide rum kan synes kedeligt, er der måder at gøre dette begreb mere interessant. Installere hvide kabinetter og bordplader ud over en hvid vaskemaskine og tørretumbler. Med et stort vaskerum er chancer du vil have mere counter plads end du vil bruge på én gang, så brug denne ekstra plads til en accent stykke eller to som en farvet glas vase. Kontrasten mellem de hvide og farve hjælper for at henlede opmærksomheden på området. Hænge sort-hvide fotografier, som hænger i tykke, sorte trærammer på væggen.

Lounge-område

Gøre et lounge-område i din stort vaskerum. Hvis du gerne fold og jern mens du ser TV, montere et TV på væggen, så du ikke behøver at flytte alle tøj til hulen. Placer en komfortabel stol i en gratis hjørne hvor du vil have et godt overblik over TV'et. Foran stolen, sætte en lang sofabord og holde det klart af elementer, så du kan bruge pladsen mens folde tøj.

Dristige farver

Da du ikke sandsynligvis tilbringe lang mængder af tid i din vaskerum, bruge det til at eksperimentere med dristige farvevalg og mønstre du kan normalt undgå i andre rum i huset. Vælg en lys farve som apple grøn, hot pink eller orange, som du ville være tilbageholdende med at prøve i andre store rum. Lyse farver har tendens til at se bedst med hvide apparater og hvid eller lys træ kabinetter og bordplader. Med den ekstra plads i din stort vaskerum, vise moderne kunst stykker enten på væggen, hylder eller gulv.

Sofistikerede

For et sofistikeret vaskerum, skal du bruge mørke træ kabinetter med glas-panelet dørene som dem der findes i nogle køkkener. På grund af vaskerums store størrelse, tilføje nogle ekstra kabinetter for lagerplads. Montere skabene over specielbyggede træ tilfælde for din front-loading vaskemaskine og tørretumbler. I stedet for den traditionelle vaskeri badekar vask, installere en dyb sten fartøj synker. Male væggene en ice-blå farve eller andre lys, cool-tonet nuance. Brug vævet kurve til din beklædning i stedet for plastik. Placer en læderstol i en tom hjørne af den store plads til et sted at slappe af mens de venter for maskiner til slut.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com