Ideer til udvendige hus farver

April 4

Ideer til udvendige hus farver

Bygherrer og boligejere har flere muligheder end nogensinde før når det kommer til at vælge højre udvendige maling farver til et hjem. Gået lange er de begrænsede udvalg af hvide eller beige. Dagens hjem prale designer farver, der afspejler personlighed af ejerne.

Vinyl sidespor farver

Vinyl sidespor kommer i en vifte af farvevalg og er meget lav vedligeholdelse. Farve valg spænder fra subtile nuancer af creme til mere dramatiske nuancer af Midnatsblå. At vælge den rigtige farve af vinyl sidespor afhænger i høj grad på størrelsen og formen af hjemmet. Mindre boliger og ranch stilarter har tendens til at se større med lysere nuancer såsom vanille eller lysegul, som mørkere farver har tendens til at gøre mere kompakt størrelse hjem ser mindre. Større boliger, såsom bi-levels og to-etagers huse, er bedst egnet til en lang række farvevalg som Lyng grå eller terra cotta. Mørkere hjem tendens til at se bedst med bleg trim farver som antik hvid eller cremet beige, som lysere farver skiller sig ud mere mod den mørkere sidespor.

Træ eller Cedar

Træ eller cedar hjem har mange muligheder når det kommer til farve. Mens nogle designere og boligejere vælger udvendige maling, foretrækker andre at bruge plet for at give hjemmet et mere rustikt udseende. Hvis du vælger en udvendig maling, skal du vælge en farve, der vil holde op mod falmning. Selv bedste af maling bliver efterhånden fade, så det er vigtigt at vælge en dybere farve, der vil give dig mest mulig tid mellem touch ups. Meget ligesom vinyl sidespor, er den bedste farve til et træ eller cedar hjem primært baseret på størrelse, med mindre boligen bedre egnet til lysere farver som sand eller bisque, mens større boliger er bedst egnet til mørkere nuancer såsom espresso eller antik grå.

Hvis du vælger en plet, er der flere vigtige punkter at overveje. Hvis du ønsker det træ korn til at vise gennem, skal du vælge en gennemsigtig eller halvgennemsigtig pletten i en lysere eg nuance. Hvis du vil dog dække træets årer, skal du vælge en mørkere uigennemsigtig plet som redwood. Det er også vigtigt at bemærke, at pletter ikke vil beskytte træ, kun farve det. Derfor skal du beskytte træet efter maleri med en klar eller tilsvarende fugemasse.

Mursten og stuk

Stuk og mursten hjem er let malet at ændre hjemmets farveskema eller at skjule pletter, der sommetider udvikler på stuk. Mursten og stuk er næsten altid bedre egnet til lysere maling farvevalg som sand eller antikke beige. Dette skyldes primært, at mursten og stuk både tendens til at absorbere meget af maling og vil nemt plette med brug af mørkere farver, som kan være vanskelige at fjerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com