Ideer til ukrudtsbekæmpelse i haver ved hjælp af stof

February 28

Gartnere henvende ofte sig til økologisk og syntetisk stof--"geotekstiler"--til at hjælpe med at bekæmpe krigen mod ukrudt. Stof barkflis er nem at bruge - bare Rul det ud i overlappende rækker og anker med klipper, lerpotter eller haven hæfteklammer-- og det kan vare i årevis. Nogle havearbejde eksperter dog sige stof barkflis er overvurderet. Plast tekstiler kan kvæle og opvarme jorden, således at intet--selv træ rødder--liv. Og organiske stof kan give en dandy mat til frø til at spire og vokse gennem, ifølge Linda Chalker-Scott, udvidelse gartner og lektor ved Puyallup forskning og Extension Center på Washington State University. Gartnere, der sværger ved stof som en måde at holde ned ukrudt kan vælge mellem flere typer af Geotextiler.

Jute

Jute er et løst vævet stof fremstillet af jute, en rigelig og billig naturlige fiber. Jute kan købes i sin naturlige tilstand eller behandlet med en antimikrobiel fungicid, der hæmmer jute rot. Willi Galloway, en Seattle Master Gardener, der skriver digginfood.com, rejser gratis lærredssække fra sit kvarter kaffe barrister, men for det meste det er solgt i ruller. Galloway bruger jute at blokere ukrudt og holde nogle frø fugtig, mens de spire.

Plast

Plast barkflis i ruller værker som en ukrudtsplante prop, fordi det er en porøs materiale, der holder luft, lys og vand i at nå jorden, ifølge Danny Lipford, host og executive producer på nationalt syndikerede tv vise "Dagens boligejer med Danny Lipford." Plast kan hjælpe med at optø frosne haven senge. Men det kan også tilberede noget vokser under, såsom ukrudt, grøntsager og blomster. Plast, derfor skal være afsendt til dele af haver hvor du ikke vil have noget at vokse, såsom stier eller i nærheden af springvand. Plast nedbrydes ikke, selvom det vil rive. Så hvis du beslutter tiden plast ikke er vejen at gå, vil du nødt til at trække det, som kan være en gider.

Papir barkflis

Sort plantageejer papir og ruller håndværk papir, normalt anvendes til at ombryde pakker, er porøse, biologisk nedbrydeligt måder at varme forår jord og holde ukrudt i skak, ifølge smagfulde Garden.com. Papir, men nedbrydes hurtigt--sommetider i uger - så det ikke er en permanent weed blocker. Du kan forlænge levetiden af håndværk papir barkflis med belægning med madolie og oksekød op sin weed-undertrykke kapacitet ved at dække det med hø eller halm, ifølge Virginia sammenslutning af biologiske landbrug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com