Ideer til unikke Centerpieces

February 16

Uanset om det er en del af en sit-down middagsselskab eller en stor buffet spredt, kan en god centerpiece gøre et appetitvækkende måltid ser positivt lækre samtidig øge den festlige stemning. Men disse værter søger en centerpiece mere interessant end de standard blomstervaser, at finde den rigtige centerpiece er lidt mere udfordrende. Med en smule kreativitet, kan en centerpiece bliver ikke kun de mest interessante aspekter af bordet, men en af de mest interessante træk ved den hele nat hosting.

Centerpiece krav

En interessant og usædvanligt centerpiece kan foretages fra næsten enhver unikke objekt, forudsat at du tage hensyn til det praktiske egenskaber gør en god centerpiece. Hvis stykket er beregnet til gæster spise siddende ved middagsbordet, er det vigtigt at sørge for, at kernen ikke er så høj, at dine gæster ikke kan se hinanden. Det er også vigtigt, at sådan en centerpiece interessant og attraktiv fra alle sider. En centerpiece, designet i en tabel, servering, dog kan være højere og være konstrueret til visning kun fra den ene side.

Det er også en god idé at vælge en centerpiece, der er relativt mad sikker. Undgå enhver giftige blomster (såsom liljekonval eller julestjerner) eller materialer, der er tilbøjelige til at kaste eller deponere en masse snavs, blade eller snavs på området tabel. En blomst, der kaster kronblade kan dog i nogle tilfælde være en god ting; en spredning af friske rosenblade kan gøre en fabelagtig del af en omdrejningspunktet for en romantisk middag.

Planlægning og Brainstorming

Blomster og stearinlys gøre op de mest almindelige centerpiece elementer. Arbejde omkring disse traditionelle stykker med mere usædvanlige vaser og indehavere er en fantastisk måde at gå.

Spiselige centerpieces er en fantastisk måde at lave noget spændende og sjovt for dine gæster, der er entydig for din menu. Mad skulpturer er lettest at skære fra råvarer, ligesom aubergine pingviner eller frugtsalat retter skåret fra en udhulet melon.

Hvis du er på udkig efter noget lidt mere boheme, gøre små skulpturer fremragende centerpieces, især når du kan indarbejde stearinlys, blomster eller små retter af ting som saucer i figuren. Hvis din skulptur vil ikke holde vand eller ikke er brand-venlige, kan du stadig bruge kunstige blomster og/eller elektrisk lys.

Mange naturlige objekter kan bruges som centerpieces på samme måde. Ser for store stykker af drivtømmer eller muslingeskaller (ligesom konkylier) eller ren, interessant klipper.

En anden god måde at gøre noget med en masse unikke personlighed er at oprette et objekt collage. Arrangere en samling af små stykker legetøj og nysgerrighed objekter i noget ligesom en vidjer kegle, flad trille kurv eller på en række forskelligt differentieret platforme (du kan gøre nogle af disse ved at arrangere tre eller fire væltede dunke i en klump). Det er især godt for børns partier, temafester, eller hvis du går til en kitschy look. Skiftevis, en lignende type af arrangement kan bruges til at præsentere lille part favoriserer for dine gæster til at tage.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com